To je to što me zanima!

Rimac daje ostavku na mjesto gradonačelnice, odlazi u Sabor

Također, Josipa Rimac je ranije najavila da će se u narednim mjesecima više angažirati u predizbornoj kampanji HDZ-a jer ne želi sjediti na dvije stolice
Vidi originalni članak

Josipa Rimac u srijedu će objaviti da daje ostavku na mjesto gradonačelnice Knina, neslužbeno doznaje ŠibenikIN.

Naime, za srijedu u 9 sati iz kninske Gradske uprave najavljeno je predstavljanje izvješća 'Knin 2005.-2015.', a kako ŠibenikIN doznaje, gradonačelnica će tad objaviti da na polovici svog trećeg mandata prestaje voditi Grad Knin i odlazi u Hrvatski sabor.

Da će Josipa Rimac u hrvatskom parlamentu zamijeniti HDZ-ovog zastupnika Antu Jerolimova, bivšeg načelnika Općine Preko na otoku Ugljanju, spominje se već neko vrijeme. Podsjetimo, on je morao napustiti mjesto načelnika, ali i zastupnika u Saboru, jer je DORH zatražio skidanje saborskog imuniteta zbog sumnje da je krivotvorio diplomu. 

Rimac je već ranije  najavila da će se u narednim mjesecima više angažirati u predizbornoj kampanji HDZ-a jer ne želi sjediti na dvije stolice.

Na čelu grada Knina trebao bi je zamijeniti aktualni dogradonačelnik Nikola Blažević.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • teta_violeta_ 09.09.2015.

    Mlada, sposobna, pametna, to je to! Odlično će voditi HDZ-ovu kampanju i onda slijedi pobjeda na parlamentarnim izborima!

  • teta_violeta_ 09.09.2015.

    Josipa je puno učinila za Knin i to nitko ne može osporiti! Podržavam ju u potpunosti i želim joj puno sreće i uspjeha u radu

  • FranjoKnežević 09.09.2015.

    Josipa je primjer mlade i uspješne političarke,a ljubomorni sdp-ovci pljuju po svemu pa tako i po njoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare