To je to što me zanima!

Riđokosi debeljko odustao od izbora za model jer mu prijete

Roland Bunce (24) napisao je na Facebook kako je njegov život od utorka postao pakao. Zahvalio je svima koji ga podržavaju i najavio povlačenje iz izbora Next Model
Vidi originalni članak

Riđokosi debeljko Roland Bunce (24) iz Belfasta koji je osvojio najviše glasova u izboru za Next Model, odustao je od daljnjeg natjecanja jer tvrdi da ga zlostavljaju i prijete, piše The Sun.

- Samo da vas obavijestim da odustajem od natjecanja. Bila mi je velika čast biti na  prvom mjestu, ali ne mogu više podnijeti prijetnje i zlostavljanja. Moj se život od utorka pretvorio u pakao - napisao je na Facebooku i zahvalio svima koji su ga podržali.

Podsjetimo, Roland se prijavio na Next Model kako bi osvojio 2000 funti (16.600 kuna), snimanje booka i posao u modnoj agenciji Storm. Nakon što su neki internetski korisnici vidjeli njegovu aplikaciju, počeli su mahnito glasati za njega. Imao je nevjerojatnih 66.000 glasova i preuzeo vodstvo među 250 finalista. Sada se trebao pojaviti pred sucima. Prijavilo se oko 5000 ljudi. Na drugom mjestu je ostala atraktivna plavuša sa samo 89 glasova. Student računarstva privukao je i gomilu obožavatelja na Facebooku i Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Olovo 07.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SP2DERMAN 07.07.2011.

    Nije tolko bitna lipota izvana kolko je lipota iznutra

  • RajskaBatina 07.07.2011.

    A ja bih baš glasao za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare