To je to što me zanima!

Rješavaju misterij nesreće: Mladić sletio u prtljažnik?

Na pijanog mladića (25) naletila je vozačica na obilaznici. On je pao na staklo, otkotrljao se na krov i pao u prtljažnik koji se neobjašnjivo otvorio
Vidi originalni članak

Bilo je tri ujutro. Kiša je neumorno padala. Cesta je bila mokra i skliska. Mladić (25) iz Osijeka hodao je valpovačkom obilaznicom. Propisno se kretao lijevom stranom ceste. Bio je pijan. U krvi je imao 1,96 promila. U susret su mu išla dva automobila. Prvi je vozila 23-godišnjakinja, a drugi 24-godišnjakinja iz Belišća. Vozačica prvog automobila udarila je mladića. Kako je kasnije rekla policiji, nije ga vidjela. Od udarca 25-godišnjak je pao na vjetrobransko staklo, a potom se otkotrljao preko krova automobila i upao u prtljažnik koji se neobjašnjivo otvorio. U međuvremenu je u prvi automobil udarila druga vozačica, koja se također nije uspjela zaustaviti jer je držala premali razmak. Da je kojim slučajem ozlijeđeni pješak pao na cestu, druga vozačica bi ga još jednom udarila i pregazila te vjerojatno ubila. Obje djevojke su bile alkoholizirane, no alkotest je kasnije pokazao da su ga imale u dopuštenim količinama. Iako nisu bile jako pijane, vozačice, vjerojatno od šoka, nisu uspjele policiji objasniti tijek nesreće, odnosno kako je 25-godišnjak završio u prtljažniku mimo svih zakona fizike. Druga verzija događaja je da je mladić nakon udara u vjetrobransko staklo, kotrljajući se preko auta, pao na drugi, koji je u međuvremenu stigao. Sudar dvaju automobila otvorio je prtljažnik i mladić je potom skliznuo s prednjeg stakla u njega. U svakom slučaju, policija je na mjestu događaja zatekla dvije zbunjene djevojke i mladića u prtljažniku koji je imao puno sreće jer je zadobio samo prijelom ruke i nekoliko masnica po tijelu. Svatko od njih ima svoju verziju događaja, a policija će svima napisati prekršajne prijave.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • zole13 27.05.2010.

    možda su šumi hehehe

  • uNkNoWnGuY89 27.05.2010.

    ta teorija ti bas i ne pije vodu... druga nije nadolazeci to \"vidjela\", nego se druga zapravo zabila autom u ovu prvu... Druga stvar, toliko pijane nisu bile da bi išle bacit u rijeku živog čovjeka!

  • direktor 27.05.2010.

    slucajno u neko nedoba dve vrsnjakinje se vozile jedna za drugom pijane........ma dajte! koja to policija pravi ocevide? amateri...ruknila ga i strpale ga u gepek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare