To je to što me zanima!

"Rješenje je edukacija, a ne sterilizacija napuštenih pasa"

Zagreb: Protivnici tvrde da je rješenje edukacija i provođenje zakona. O odgovornoj sterilizaciji životinja raspravljalo se u ponedjeljak na tribini Udomi odgovorno, a ako kupuješ, kupi odgovorno.
Vidi originalni članak

Zagovornici sterilizacije napuštenih pasa smatraju kako je to jedino rješenje zato što sve dosad pokušano nije dalo rezultata. Protivnici tvrde da je rješenje edukacija i provođenje zakona. O odgovornoj sterilizaciji životinja raspravljalo se u ponedjeljak na tribini Udomi odgovorno, a ako kupuješ, kupi odgovorno. Rasprava je održana u zagrebačkom klubu Močvara.     

Idi na 24sata

Komentari 45

  • TOFFI 06.04.2018.

    Slažem se da bi plaćanje poreza na nekastriranog psa bilo najbolje rješenje. Onaj tko inzistira na tome da ima nekastriranog psa, a ne pstoji nikakve kontraindikacije za kastraciju (starost, bolst i sl.) onda neka plati porez. Sigurno bi većina se odlučila psa kastrirati, opet svatko bi imao slobodan izbor.

  • avim 27.03.2018.

    Rijesenje je ubijanje lutalica i drasticno kaznjavanje onih koji su ih bacili,sada pocinje sezona i ulicnih pasa,,ljubimaca,,

  • Antares777 27.03.2018.

    a znate li koliko košta sterilizacija mačke - 400 kn, a psa - 800 kn.... pa eto .. neka država to rješava za lutalice.... a vlasnici će morati sami

Komentiraj...
Vidi sve komentare