To je to što me zanima!

Rodbina ga se srami: Sinovi se odrekli Dragana Paravinje?

Dok majka i otac i dalje vjeruju u Paravinjinu nevinost, njegova djeca mu ne vjeruju. A Antonijina obitelj želi napokon doznati što je bilo s nesretnom djevojkom
Vidi originalni članak

Osuđuju ga svi osim roditelja i supruge, koji i dan-danas govore kako on to nije učinio i ne vjeruju da su odgojili monstruma. A njegovi sinovi su očajni. Htjeli su se odreći oca i odseliti se iz doma, u kojem žive s bakom i djedom, ali majka je sve to spriječila, rekla je Tanja Uremović, Paravinjina žrtva iz Beograda.

- Ako je kriv, ma neka on odrobija i sto godina, ali ja sam 1000 posto uvjeren da on nije kriv. Pa ne možete vi ubiti nekoga i usred dana ga sakriti za 15 minuta a da to na cesti nitko ne primijeti. Tu nešto ne štima. Ako postoje pravi dokazi da je ubio, neka bude u zatvoru, ali sva moja dosadašnja saznanja u kontaktu s odvjetnicima koji su ga zastupali govore suprotno i sve će se to prezentirati višem sudu - rekao je Draganov otac Obrad Paravinja, koji je pun negativnih emocija zbog sudskog procesa i presude njegovu sinu.

U rodnom selu Draganove majke u okolici Banje Luke svi šute na spomen Dragana Paravinje. Kažu kako danas samo njegova majka vjeruje da nije oteo i ubio Antoniju Bilić.

A Antonijina obitelj želi napokon doznati što je bilo s nesretnom djevojkom.

Idi na 24sata

Komentari 323

  • gradanin 21.01.2013.

    osobno osijecam sucut zbog gubitka jednog mladog zivota, ali se ujedno i pitam, koliko ovakvih slucajeva ima, ne da nema ovolike potrage, nego nema ni vijesti da se to dogodilo, obzirom da je potraga za ovom nesretnom djevojkom punila novinske stupce,vjerojatno se sto prije htjelo i naci pocinioca....istina ovaj isti ima dosta toga na dusi....ali tko moze stopostotno reci da je on krivac?????

  • anaa2 30.11.2012.

    iskreno jako mi je žao te cure.. ali neke stvari jednostavno nisu pravedne... imamo i puno drugih ljudi u hrvatskoj koji su nestali a za ni jednom nije pokrenuta ovakva potraga, a vjerujem da bi se pokrenula, pola njih bilo bi pronađeno, ako ne odmah onda za nekoliko vremena... to jednostano nije pošteno, svi smo mi isti i zaslužujemo isto!!!

  • bingalica 30.11.2012.

    Možda ovaj luđak želi biti u zatvoru. Tko zna tko je sve tu upetljan, pa je u zatvoru koliko-toliko siguran. Možda se nekoga boji... (p.s. nisam teoretičar zavjera).

Komentiraj...
Vidi sve komentare