To je to što me zanima!

Rodila bebu u automobilu i vikala: Ne idi bebo još van!

Vinkovci: Tomislav Batinić (30) vozio je suprugu Marijanu u bolnicu na porod. Upao je u gužvu te stigao tek za 20 minuta. Marijana je već rodila kći
Vidi originalni članak

Marijana Batinić (28) vrištala je od bolova u autu dok je suprug Tomislav jurio prema vinkovačkoj bolnici.
- Bilo je stvarno ludo. Ona viče 'nemoj, bebo, van’, a ja upao u gužvu navijača u gradu zbog utakmice Cibalije. Prošao sam tri crvena semafora, zaobišao kolonu i tih 15 kilometara od Ivankova do bolnice prošao za desetak minuta. Ali ni to nije bilo dovoljno brzo. Uletio sam autom u dvorište bolnice trčeći po babicu i medicinsku sestru. Babica je Marijani uspjela samo raširiti noge i beba je već izlazila. Želio sam gledati ženin porođaj, ali nisam se nadao da će biti baš ovako. Gledao sam bebu kako izlazi i čuo njezin prvi plač, kazuje Tomislav (30) kako mu se rodila Viktorija. Beba i mama sasvim su zdrave.
- Bili smo kod mojih roditelja. Počeli su trudovi. Krenuli smo u bolnicu, no nismo stigli - dodaje tata.  Porođaj u autu u dvorištu bolnice slikala je slučajna prolaznica Martina, koja je, vidjevši bebu i saznavši da je s njom i majkom sve u redu, cijeli dan plakala od sreće.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • miss Arrogance 05.05.2009.

    Koji debili mogu biti protiv toga kada netko komentira da želi svu sreću bebi i roditeljima?!?!

  • audrey 05.05.2009.

    I ja se isto pridruzujem cestitkama i bebici a i roditeljima naravno......blago se mladoj majci kad je imala tako brz,a nadam se lagan porod....super!!!!

  • svesna 05.05.2009.

    Svu srecu ovog svijeta, bebo mala, pun pogodak za ime bas je pobijedila, sto joj od srca i u buduce zelim, a i roditeljima, zna se

Komentiraj...
Vidi sve komentare