To je to što me zanima!

Rodila identične trojke, a oplođeno bilo jedno jajašce

Allison Penn (31) iz New Yorka rodila je identične trojke u bolnici na Long Islandu. Sretna majka kaže da će ih razlikovati po mrljama na prstima
Vidi originalni članak

Sinovi Logan, Eli i Colin rođeni su zdravi. Allison i suprug Tom (46) četiri su godine neuspješno pokušavali dobiti dijete. Iako su htjeli samo jedno, par Penn dobio je trojke.
- Allison je umjetno oplođeno samo jedno jajašce, koje se nekim čudom razdijelilo na tri embrija. To je gotovo nemoguće, a vjerojatnost je jedan naprema 200 milijuna - kažu liječnici. Ponosni otac ispričao je kako je ovo njihov najveći blagoslov.
- Bog ima dobar smisao za humor. Mi smo samo željeli jednu bebu, a na kraju smo dobili tri - kaže Tom.
Majka je s djecom puštena kući i svi se osjećaju dobro, osim malenog Logana, koji ima malih problema s bubrezima.
Kako je riječ o identičnim blizancima, majka će ih razlikovati po mrljama od laka za nokte na prstima, koje je sama napravila. Naime, Logan mrlju ima na palcu, Eli na kažiprstu, a Colin na srednjem prstu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • exit 06.03.2008.

    zakon!! :) bit ce im zabavno sa trojkama,ali moram priznati i malo tesko jer ce istovremeno svo troje uvijek nesto traziti.znam iz iskustva jer imam sestru blizanku pa znam kak je bilo mojima samo sa nas dvije. :) uglavnom sve cestitke i sve naj novoj velikoj obitelji. :)

  • entoni 05.03.2008.

    Vesela velika obitelj....

  • user_23416 05.03.2008.

    preslatko :) stvarno

Komentiraj...
Vidi sve komentare