To je to što me zanima!

Rodila je šestorke u tri minute, pomagalo joj oko 50 liječnika

Heather iz SAD-a rodila je u subotu carskim rezom pet djevojčica i jednog dječaka. Djeca su teška od 0,75 kg do 1,05 kilograma. Ona i muž sad imaju devetero djece
Vidi originalni članak

Heather Carroll (30) iz Teksasa u SAD-u u subotu je rodila šestorke u samo tri minute. Žena je zbog trudnoće tjednima ležala u bolnici, a rodila je djecu carskim rezom. Postojao je rizik za majčino zdravlje, ali srećom je sve prošlo u najboljem redu. Više od 50 liječnika je bilo u rađaoni, a Heather je rodila pet djevojčica i jednog dječaka. Djeca su teška od 0,75 kg do 1,05 kilograma. 

- Sve je savršeno jutros. Osjećam se kao da sam na vrhu svijeta - ushićeno je kazao Heatherin suprug Mitchell u subotu nakon što je postao otac. Doktor Bill McKenzie kazao je kako su jako ponosni što je Heather rodila šestorke upravo u bolnici Brookwood. Par sada ima devetero djece.

Iz bolnice su izvijestili kako su njihovi liječnici bili najbolje pripremljeni za njen porod te su sve napravili 'bez greške'. Heather je bila 28 tjedana trudna dok je rodila šestorke, a sva djeca su odmah nakon što su se rodila mogla disati sama, piše Daily Mail. Rodila je čak 12 tjedana ranije. Liječnici kažu kako će bebe bar nekoliko tjedana ostati u bolnici. Djeci još nisu dali imena. 

Dok Heather i djeca ne dođu kući iz bolnice, Mitchellov djed Noodie priprema njihovu obiteljsku kuću kako bi sve bilo spremno za njihov dolazak.

- Teško je opisati taj osjećaj. Sada sam odjednom dobio šest praunuka. Ponosan sam na Mitchella i heather te znam kako će dobro odgojiti djecu - kazao je Noodie. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Nikotina 28.06.2011.

    Želim im svu sreću!! Ali budimo realni... Kolike su šanse da beba od 750 grama peživi?? :(( Nadajmo se da će sve biti u redu!!!

  • loxi 28.06.2011.

    svaka čast kako je to majka uspjela izdržati! ovakvo što se ne viđa svaki dan.puno sreće

  • Jaca_Amsterdam 26.06.2011.

    da su u HR. dobili bi 120 000 kn od države....hahaha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare