To je to što me zanima!

Rodila je toliko brzo da joj je kći kliznula niz nogavicu

Katherine Allan (23) pukao je vodenjak te je bebu rodila stojeći u dnu stubišta. Kaže da ju ništa nije stiglo boljeti jer se sve odigralo jako brzo
Vidi originalni članak

Katherine Allan (23) iz Milton Keynes u Velikoj Britaniji trudovi su se javljali svakih sedam i pol minuta, te je majka dva sina krenula u bolnicu. Međutim, malena Hannah mami je 9. svibnja doslovno skliznula niz lijevu nogavicu trenerke. Tata Alan Moore (25) brzo je reagirao i uhvatio djevojčicu dok još nije dotakla pod. Mama ju je zamotala u ručnik i na dnu stepeništa čekala Hitnu pomoć, dok ju je s kćeri i dalje, kroz nogavicu, vezala pupčana vrpca. Liječnici su pregledali mamu i bebu i zaključili kako ne moraju u bolnicu, a ponosnom ocu su dali da prereže pupčanu vrpcu. Katherine kaže da se sve odigralo tako brzo da nije uopće osjetila bol. Zaprepaštena je jer je sinove Bena (5) i Michaela (3) rađala po 12 sati.
- Osjetila sam potrebu da tiskam. Odjednom mi je i vodenjak pukao. Bila sam totalno šokirana, sve se odvijalo tako brzo, a Alan je poprimio smiješnu nijansu zelene boje u licu...No brzo je reagirao i uhvatio Hannah kad mi se skotrljala niz nogu - priča mama i u šali dodaje da svima preporuča rađati stojeći. Curica se rodila potpuno zdrava s 3770 grama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • audi rs 09.06.2009.

    Tak je i mojoj susjedi ispalo trece dok je isla bolnickim hodnikom prema radjaoni,a sa cetvrtim je skoro umrla

  • DorothyPerkins 09.06.2009.

    Kak joj je skliznula...? Kaj žena nije imala gaće na sebi?

  • audrey 09.06.2009.

    I meni je malo nevjerovatno da beba od skoro 3800 se rodi tako brzo...ali ako je,onda super.Sve najbolje mami bebi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare