To je to što me zanima!

Roditelji će tužiti krivca za smrt njihove Mihaele (11)

Roditelji male Mihaele Žmuk još ne znaju tko je postavio nesigurni gol koji im je ubio dijete. Mihaeli je gol od 100 kilograma zdrobio jetra
Vidi originalni članak

Nitko nam se još nije javio, još ne znamo tko je kriv. Nakon što se utvrdi tko je odgovoran, vjerojatno ćemo protiv njega podići tužbu, rekao je Josip Žmuk, otac poginule Mihaele, koja je stradala na igralištu u Lužanu Biškupečkom nakon što je na nju pao gol težak 100 kilograma. Djevojčici su presadili jetra, no nakon nekoliko dana je preminula. Državno odvjetništvo prijave još nije podiglo. “Divlje” igralište, na koje su mještani postavili golove, navodno je u vlasništvu Hrvatskih šuma.
Čitatelji 24sata u redakciju su poslali fotografije nesigurnih igrališta. Ako i u vašem mjestu postoji opasno igralište, šaljite nam fotografije i priče.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • JAX 27.06.2009.

    tuzit ce gol

  • gigx28 27.06.2009.

    žao mi j cure...ali gol nije 100% pao sam od sebe već se sigurno ona ljuljala na njemu pa je pao....

  • Freelancer 27.06.2009.

    Shvcam njihovu zalost u ovoj tragediji ali ja se sjecam da na svakom igralištu ima rukometnih golova koji nisu pričvščeni i kao dijeca svi smo se igrali i golovi su padali mi smo imali sreće da preživimo. ali to nije razlog da odmah tužimo. gdje bi dospjeli kada bi to tako funkcioniralo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare