To je to što me zanima!

Roditelji: Hvala Bogu da je naša Doroteja (13) živa!

Doru su u utorak zaštitari u Avenue Mallu uhvatili u krađi. Pozvali su policiju, koja je, nakon što ju je privela, ustanovila da je riječ o nestaloj djevojčici
Vidi originalni članak

Doroteja je živa i zdrava! Tu su vijest u srijedu ujutro od policije primili Ivica i Dragica Hajdinjak iz zagrebačkog Staglišća, roditelji 13-godišnje Doroteje, kojoj se u petak poslije podne izgubio svaki trag. Kako neslužbeno doznajmo,  Doroteja je u utorak navečer uhvaćena u krađi. U trgovačkom centru Avenue Mall zaštitari Klemm securityja uhvatili su je kako u trgovini pokušava ukrasti ruž, puder i maskaru u vrijednosti od oko 400 kuna. Pozvali su policiju, koja je, nakon što ju je privela, ustanovila da je riječ o djevojčici koja je nestala. Po Doroteju su u srijedu prijepodne došli roditelji i sestra u 6. policijsku postaju u Remetincu.
- Ispričala je da se svaku noć vozila tramvajem i šetala po gradu jer nije imala gdje prespavati. Ne znam što je jela sve ove dane, novca nije imala kod sebe. No najvažnije je da je dobro, iako je još preplašena i uplakana - rekao nam je Dorotejin tata Ivica i dodao da će s njom detaljnije razgovarati kad se ona malo smiri.
Dora je objasnila kako je od kuće pobjegla zbog straha što će roditelji reći na tjedan dana markiranja, a izostanke iz škole objasnila je nesuglasicama u školi. U školi su joj se kolege navodno izrugivali te je smatrali problematičnom. Obitelj koja je odahnula nakon pet dana straha tek treba od djevojčice čuti detalje o bijegu, a zasad im je obećala da nikad više neće bježati.


DORA JE U ŠKOLI BILA SAMO NA INFORMATICI
Dora prošli tjedan nije bila u školu, a roditelji su to saznali u petak iz pisma koje im je po učenicama iz OŠ “Vrbani” poslala razrednica. Kad je mama pročitala pismo, Dora je već otišla. Prošli tjedan je bila samo na informatici, a obitelj je prvo mislila da je to zbog chata jer je Dora satima chatala kod kuće. S kim, nitko ne zna. Bila je solidna učenica, povučena i bez mnogo prijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Mr X 10.04.2008.

    E mala sad je zavrseno, nadam se da si nesto naucila, valjda bar to da kradja nije za tebe. Anuska sunce moje malo a ti nemas djece, pa cuj na´zvat cemo mene brzi Gonzales

  • elenora 10.04.2008.

    ajd drago mi je da su je našli sad je bar doživjela svojih 5min slave...

  • buby10 10.04.2008.

    mala je razmaženo derište i treba ju dobro istući pa ćemo onda vidjet hoće se usuditi pobjeći od kuće

Komentiraj...
Vidi sve komentare