To je to što me zanima!

Roditelji iz Ljubljane prijavili su dijete zbog petardi, policija ih pohvalila: 'Oni su pravi primjer'

U Sloveniji je uporaba pirotehničkih sredstava dopuštena fizičkim osobama od 26. prosinca do uključivo 1. siječnja, a prodaja od 19. do 31. prosinca
Vidi originalni članak

Roditelji iz Ljubljane kod djeteta su pronašli pirotehniku koju je kupilo bez njihovog znanja. Slovenski N1 prenosi kako su sami pozvali policiju.

- Odgovornim ponašanjem definitivno su dali primjer djetetu i spriječili moguće ozljede - poručili su iz ljubljanske policije.

Kod djeteta su pronašli oko 400 komada pirotehničkih proizvoda.

Pirotehnika plaši i zagađuje Za Novu godinu čak 44 grada bez vatrometa, na listi i Zagreb

Predavanja o pirotehnici

U Sloveniji je uporaba pirotehničkih sredstava dopuštena fizičkim osobama od 26. prosinca do uključivo 1. siječnja, a prodaja od 19. do 31. prosinca. 

U Ljubljani svake godine u osnovnim školama imaju predavanja o sigurnoj upotrebi pirotehnike, ali i preventivnim mjerama za smanjenje korištenja.

BOŽIĆNO VESELJE VIDEO Sajmovi u Zagrebu i Ljubljani donose atraktivan sadržaj i bogato uređene ulice

- Važno je da roditelj govore o ovoj temi i upozoravaju djecu na opasnosti i posljedice uporabe pirotehničkih proizvoda - pojasnili su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • TVP 12.12.2023.

    Očito je balavac bahato ignorirao savjete roditelja pa su mu pokazali da postoji i drugi način poštivanja

  • club mate 12.12.2023.

    kakvi roditelji,.. znaci imas pravo ne davat izjavu ako bi s njom teretio dijete ma sudu. a oni mu nazvali policiju… sranotnije ne moze. ja bi ih se odrekao, a vjerovatno i nemanu neki obitelsjki odnos…

  • korisnikbroj 12.12.2023.

    Kakvi glupi roditelji, sad ce dijete imati strah i traume za cijeli zivot, depresija, anksioznost sve proizlazi iz sokova i strahova u ranoj dobi, plus sto ce ih podsvjesno mrziti, a ni ne zasluzuju bolje!Primjer roditelja idiota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare