To je to što me zanima!

Roditelji iz pakla godinu dana držali kćer u ormaru

Neimenovana 12-godišnjakinja iz Teksasa smjela je ići u školu i povremeno jesti. Pisala je zadaće pod svjetlom koje dopiralo ispod vrata ormara...
Vidi originalni članak

Amerikanci Alfredo (43) i Leticia Ines (40) iz Brownsvillea optuženi su da su godinu dana držali 12-godišnju kćer zaključanu u ormaru. Smjela je samo ići u školu i povremeno jesti. Nije smjela ići u obiteljsku kupaonu već su joj dali kantu koju je držala u ormaru. Prije škole morala ju je očistiti. Čim bi se vratila iz škole, zaključavali su je u skučeni prostor. Pisala je zadaću uz svjetlo koje je jedva dopiralo ispod zaključanih vrata. Braća neimenovane djevojčice, stara 11, 15 i 17 godina znali su za sestrinu sudbinu, ali bojali su se prijaviti roditelje. Policajci su, došavši u kuću, našli neuhranjenu djevojčicu koja je izgledala kao da joj je osam godina. Roditelji su rekli da su je morali zaključati da je spriječe da krade hranu iz hladnjaka. Optužili su ih za nezakonito zatočenje i zlostavljanje djeteta i pritvorili. Djevojčicu su smjestili kod skrbnika, a o dječacima sada brinu članovi obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • katastofix 03.02.2010.

    krade harnu?..a vid joj matere ko bus je

  • jitterbug 03.02.2010.

    Krmci

  • MIROTVORAC 03.02.2010.

    Ajme majko mila -na ovo sam se stvarno naježio i ne znam jel u meni proradio više bijes ili tuga !!! Kad gledam facu ovoj prokletoj odurnoj gaduri mislim da bi joj bez problema mogao gaziti po faci svaki dan i zatvorio negdje u tamnicu da crkava od gladi i u vlastitim govnima jer obični zatvor ili obična smrt je za takve preblaga i to bi tek bilo žalosno da takvi tako olako prođu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare