To je to što me zanima!

Roditelji kćeri oteli dijete, pa su se skrivali 13 godina

Kada je Brita H. završila studij, udala se i došla po kćer svojim roditeljima. No, njena majka Irena (71) nestala je zajedno sa njenom kćerkom Karen
Vidi originalni članak

Brita H. (39) trinaest je godina bezuspješno tragala za svojom otetom kćerkom Karen. Djevojčica je živjela s Britinim roditeljima u Leverkusenu u Njemačkoj, dok je Brita studirala u Beču. Kada je završila studij, udala se i došla po kćer. No, njena majka Irena (71) nestala je zajedno sa Karen. Trinaest godina policija i privatni detektivi bezuspješno su ih pokušavali pronaći. U srpnju ove godine Brit je doznala da njeni roditelji i kćer žive pod lažnim imenom u Velikoj Britaniji. Karen je završila koledž, ima puno prijatelja i voli jahati. Brit je zajedno sa suprugom Gernotom (40) sjela na prvi avion. No, dočekalo ih je razočaranje. Karen svoje baku i djeda zove mama i tata, a za majku ne želi ni čuti. Tvrdi da je sretna sa svojim životom i ništa ne želi mijenjati. Neutješnja Brit ipak se nada da njena kćer nije zauvijek izgubljena za njih.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • alesiaj 13.10.2008.

    Da nisu tolko stari trebalo bi ih strpati u zatvor i u umobolnicu...ovu žena je dvostruko unesrećena... izgubila je roditelje, kojima to nikad neće moći oprostiti a i kćer koju su besramno oteli iz najsebičnijih razloga. Kolko god su oni bake i djedovi radi se o najdrskijoj otmici.

  • anak su namun 12.10.2008.

    na šta je ovaj svijet spao,kad ni roditeljima više ne možeš vjerovati.,.,.,.

  • jesenjin 12.10.2008.

    ja bi se tim umirovljenicima koji su oteli kcer, svojoj kceri,njima bi se slatko naje.. majke,govna je...sugava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare