To je to što me zanima!

Roditelji Madelaine prodali pedofilima zbog dugova?

Portugalska policija vjeruje kako su Gerry i Kate McCann svoju kćer Madelaine prodali pedofilima zbog financijskih problema u koje su zapali...
Vidi originalni članak

Portugalska policija vjeruje kako su Gerry i Kate McCann svoju kćer Madelaine prodali pedofilima zbog financijskih problema. Do tog zakjlučka došli su oslanjajući se na riječi koje je Kate McCann rekla kad se vratila u restoran nakon što je djevojčica nestala. Kate je tada rekla "oni su je odveli". Mediji u Portugalu pišu kako policija pokušava doći do medicinske dokumentacije kako bi vidjeli da li Kate ima nekih mentalnih bolesti. Naime, druga teorija je da je Kate ubila curicu u stanju manične depresije.
- Ovo su čista podmetanja - rekla je majka Kate McCann.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • spirit lamp 27.11.2007.

    prijatelju, pa nisi shvatio ironiju u mojem tekstu, daj procitaj jos jednom pa onda komentiraj: muka mi je od novinara koji insinuiraju ovakve gluposti i unistavaju zivote mladih roditelja kojima je nestalo dijete. Pa daj molim pogle sve ove budalastine koje pisu o tom djetetu: te vidjena u Tunisu, te u Medjugorju, te roditelji ubili Maddie i sl. Meni je vec pun k... tog zutila, zato sam se isla sprdavat na isti nacin na koji oni baljezgaju. Sigurna sam da ce kad tad neka budala od novinara provalit ovaj stos koji sam napisala. Maddie ako je ziva, nadam se da ce se sretno vratit roditeljima, ako je mrtva, Bog neka joj da spokoj dusi i da roditelji budu oslobodjeni ovog groznog tereta krivnje.

  • zeljko_ri 27.11.2007.

    Puno se govori kako su roditelji krivi,a lako moguće da je to i istina.Nisu svi roditelji brižni i puni ljubavi prema svojem djetetu,ima stvarno izopačenih umova da ti se smuči što udišeš zrak kao i oni.Nadam se da je ovo dijete još uvijek živo i možda postoji nada da se na kraju sretno riješi kao u slučaju Natasche Kampusch.

  • prizemlje 26.11.2007.

    Snow i spirit....neke vaše riječi ću bez pardona citirati::: fakat,fakat,fakat ste klonovi najvećih DEBILA bezdušnih.....sramite se( iako sumnjam da znate kaj je sram)...komentirajte kaj-god a sa ovakvim stvarima se vi cinično sprdate....dao Bog vama sličnu situaciju pa bi možda razumjeli...hm??? Eto a iskreno SAD velim NE DAO BOG vama tako nešto u životu pa da tad razumijete,NE DAO....tvoj ili moj život vredniji od te male ili bilo čiji?? NIJE krkani,nijeeeeee,

Komentiraj...
Vidi sve komentare