To je to što me zanima!

Roditelji monstrumi kćerku su držali u kavezu 4 godine

Kavez je imao 1,8 četvornih metara i šipke visoke dva metra. Djevojčicu su puštali samo dok su je hranili. Često su joj žlicu na silu gurali u usta
Vidi originalni članak

Norbert (56) i Adelheid H. (60) su stanovali u njemačkom gradu Hamburgu. Imali su 10 djece i živjeli su od socijalne pomoći u stanu od 86 kvadrata. U stanu su imali i šest zamoraca, kunića Mausija i psa Cindy. Godine 1987. rodila im se najmlađa kći Mandy. Rođena je sa srčanom manom i bila je zaostala. Niije mogla hodati ni jesti. 
- Stalno je padala iz kreveta. Zato sam dao napraviti poseban krevet s metalnim šipkama. Šipke su bile visoke dva metra. Kavez je imao vrata koja smo zaključavali jer ih je Mandy pokušala otvoriti. Bio je velik 1,8 četvornih metara - rekao je otac Norbert. Majka Adelheid kaže da su kćer, koja je tada imala 13 godina, iz kaveza puštali samo dok su je hranili.
- Nekada nije htjela jesti pa smo joj na silu gurali kašu u usta - rekla je majka. Mandy su u kavezu držali četiri godine. Prijavili su ih susjedi i 2002. godine Mandy im je htjela uzeti socijalna služba. Majka je s njom pobjegla u Freiburg.  Policija ih je uhvatila. Suđenje roditeljima je završilo 2008. godine. Oca su pustili, a majka je platila kaznu od 1825 kuna. Socijalna služba im je uzela i ostalu djecu. Detalji slučaja javnosti su objavljeni prošli tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • maraaa 11.09.2009.

    stravično..

  • tajna_15 10.08.2009.

    užas sa njima treba u zatvor doživotno ne u zatvor ja bi njih sada u kavez zatvorila do kraja života kako imaj uopče srce da takvo što naprave jadno djete..

  • Sofi 09.08.2009.

    Odvratno. Sad će napokon morati raditi, a ne živjeti od socijalne pomoći za djecu. Jadna djeca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare