To je to što me zanima!

Roditelji mu ispunili želju i dali mu da živi kao curica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Roditelji su svom sinu (8) dopustili da se oblači kao curica jer od malena ne želi biti dječak. Htjeli su ga čak upisati u katoličku školu za djevojčice
Vidi originalni članak

Par iz Omahe dozvolio je svome sinu (8) da živi kao djevojčica. Od malena dječak se ponašao kao curica, volio je lutke i odjeću za djevojčice. Omiljena boja mu je tirkizna, a najviše se voli igrati s lutkom American girl. Sebe je na svakom crtežu uvijek crtao kao curicu objašnjavajući da je on izvana dječak koji to ne želi biti.
- Osjećam se kao da sam zarobljen u nečemu iz čega ne mogu izaći - objasnio je američkim novinarima nesretni dječak. Od svoje četvrte godine dječak konstantno traži od roditelja i drugih da ga oslovljavaju s kćeri ili djevojčica. Njegova majka kaže kako se njezin sin svake večeri moli Bogu da njegova "unutrašnjost odgovara vanjštini", odnosno da se pretvori u djevojčicu. Dok je u kući i ne ide u školu ili crkvu, roditelji dječaku dopuštaju da nosi haljinice, lakirane sandale i da si ponekad nalakira nokte. Dječaka su htjeli upisati u katoličku školu za djevojčice, no svećenik, ujedno i ravnatelj crkve, nije dopustio da dječak nosi uniformu djevojčice i da se cijela ta situacija predstavlja kao normalna. Na jesen će krenuti u državnu školu, a za tu prigodu dječak pušta kosu koju će moći vezati u konjski rep.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ŠapaMissy 22.05.2009.

    Moj sin se obožavao igrati s lutkama, barbikama, kuhinjom...tipično ženske igre. I nije mi padalo na pamet da mu zabranjujem ni da dozvolim ikome da mu se ruga zbog toga. Unatoč tome je jako dobro svjestan da je muško i osim ˝ženskog˝načina igre, ponaša se kao svaki normalan dječak. Djeci ne možemo zabraniti njihove osjećaje niti im nametati oblike ponašanja samo zato jer to kao nije normalno. Mali ima pravo biti ono što osjeća i bravo za roditelje koji imaju razumjevanja. Problem je jedino konzervativna okolina i licemjerstvo.

  • bheware 19.05.2009.

    Dijete mozda je fizicki musko, no psihicki u mozgu je drugacije. Nesto se pobrkalo kemijski u tijelu i to je to.

  • gunnerOS 19.05.2009.

    pa to je musko imat ce i bradu i brkove ima i chunu.. i ne moze biti zensko.. ni ne razmislja jos dijete kak spada.. sad sto roditelji nisu normalni.. i sad cekam da me popljujete vi svi koji bi svojoj djeci tako sta dozvolili..

Komentiraj...
Vidi sve komentare