To je to što me zanima!

Roditelji odbijali kemoterapiju: Dječak umro u riječkoj bolnici

Mališanu (9) je prije mjesec dana dijagnosticiran agresivni non-Hodgkinov limfom. Riječki liječnici preporučili su kemoterapiju no to su roditelji odbili i liječili ga biljem
Vidi originalni članak

Mališanu (9) je prije mjesec dana dijagnosticiran agresivni non-Hodgkinov limfom. Riječki liječnici preporučili su kemoterapiju no to su roditelji odbili i liječili ga biljem. Govorili su kako će ga voditi u Rusiju i Italiju pa su socijalni radnici odgađali oduzimanje djeteta. 

U noći na subotu Hitna pomoć ga je u pratnji policije dovezla u bolnicu gdje je umro. Tragediju istražuje Državno odvjetništvo, a u bolnici i policiji o slučaju ne smiju govoriti jer je riječ o djetetu.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • milky 08.09.2015.

    e Boze moj kako glupo unistise dijete sama sam prezivila non-hockin u jako velikom stadiju pomocu kemot. i zracenja ljecenje je bilo 100% uspjesno. zao mi je malisana a mogao je sretno zivjeti dugo,dugo....

  • 08.09.2015.

    Prevelika su ljudska prava u svim segmentima. Roditelji odbiju slati dijete u školu jer im ese ne sviđa učiteljica, roditelji tjeraju dijete na vegeterijansku ili vegansku prehranu jer su i sami vegetarijanci, roditelji odbijaju cijepiti dijete zbog nuspojava koje se dogode u promilima, odbijaju ovo ili ono...zašto prije nije bilo toga pa je sve funkcioniralo?

  • skili 08.09.2015.

    quality over quantity.

Komentiraj...
Vidi sve komentare