To je to što me zanima!

Roditelji optužuju: Naše kćeri pipa profesor, a škola ga štiti

Profesor informatike iz Medicinske škole u Puli navodno seksualno uznemirava učenice. Sa slučajem je upoznata i ravnateljica škole, ali profesor i dalje radi
Vidi originalni članak

Učenice koje idu u Medicinsku školu u Puli požalile su se roditeljima da ih profesor informatike seksualno uznemirava. Roditelji su se odmah obratili ravnateljici, ali tvrde da ona već dvije godine skriva taj problem i štiti profesora pedofila. 

Kako je objavio Jutarnji list, ravnateljica je navodno svaki put roditeljima obećavala da se to neće ponoviti, a profesor i dalje radi u školi. 

Jutarnji piše da slučaj istražuju prosvjetna inspekcija, policija i DORH

Prozvani nastavnik na bolovanju je već duže vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • DEXTER_3 03.07.2014.

    neću govoriti ništa, ali tim balavim glupačicama nevjerujem ništa. Vozim se tramvajom i slušam razgovore klinkica od 12,13 godina i ja majmun od 34 se crvenim od eksplicitnih opisa njihovih orgijanja i deračine da ih namjerno cijeli tramvaj sluša. Tako da,,,,,,,,,,,,,,te balavice jako dobro znaju što rade i jednostavno nakon svega što čujem i vidim više nemam želju imati djecu. A ako roditelji žele kazniti krivca onda neka se stanu pred dobro armirani zid i čelom po njemu što bolje mogu!!!!!

  • dario 1 1 03.07.2014.

    očevi su malo zakazali....da moje dijete netko na takav nacin zlostavlja slomio bih mu sve prste na rukama..kakva ravnateljica i policija

  • cassini 03.07.2014.

    možda je profa odbio dat 100 kn za bon u protuusluzi za pušing pa se curice nafurile...tako to ide...

Komentiraj...
Vidi sve komentare