To je to što me zanima!

Roditelji poginulog spasili su policajku od zatvorske kazne

Melita Pek (31) je u siječnju 2015. u Satnici Đakovačkoj autom udarila i biciklista Borisa Franjića (33), koji je na mjestu preminuo. Roditelji poginulog rekli su da ne žele da ide u zatvor...
Vidi originalni članak

Melita Pek (31), u Satnici Đakovačkoj lani u siječnju autom je udarila biciklista Borisa Franjića (33), koji je preminuo na mjestu. Vozila je prebrzo. Izmjerili su joj 1,45 promila alkohola. I poginuli je bio pijan, izmjerili su mu 1,89 promila alkohola u krvi, a 2,16 u urinu.

Melita je policajka i u međuvremenu su je vratili na posao. No auto ne smije voziti četiri godine. Na Općinskom sudu u Osijeku nepravomoćno je osuđena na godinu dana zatvora koje će zamijeniti radom za opće dobro.

U obrazloženju presude sudac je izjavio da su roditelji poginulog Borisa rekli kako ne žele da Melita ide u zatvor. Olakotna okolnost je i to što je samohrana majka teško bolesnog djeteta, piše Glas Slavonije.

Inače, Melita Pek se nije pojavila na izricanju presude.

- Smatram se krivom, sram me je i izrazito mi je žao što se to dogodilo. Više od godinu dana liježem i budim se s mislima na tu nesreći - rekla je Pek tijekom suđenja.

Idi na 24sata

Komentari 191

  • Jackal1 26.11.2016.

    Znaci drugi ljudi su diskriminirani u odnosu na nju.Drugi bi dobili 2 do 3 godine zatvora,a da nisu alkoholizirani dobili bi godinu i pol.Ona je vozila znatno pijana i sud je takvo ponasanje nagradio i takvoj omogucio da dalje radi u policiji.Da su ju osudili na kaznu zatvora dobila bi otkaz.Znaci njoj sud ide na ruku a onog jadnika koji radi negdje i posao mu visi sam po sebi o niti,njega osude na zatvor,covjek izgubi posao i postane socijala.Kiću Slabinca su razapinljali što mu je pijanica pala pred automobil,a on je imao 00 alkohola,ova pijana ko majka,i sud ju nagradi unatoc tome da je kao policajka imala veca saznanja i odgovornost prema kriminalu,i nikako nije pijanu voznju mogla smatrat olakom.Ona kaze da se svakim danom budi sa tim,ali ovaj kojeg je zgazila taj se ne budi.Da je u Njemackoj imala preko jednog promila zakon ju obavezuje na ljecenje od alkoholizma.Znaci osoba skolna alkoholu i traumatizirana obiteljskim problemima nosi oruzje i drzava joj daje ovlasti.Dno dna,a kako covjek svako zlo koje je kusao posredno ili nepisredno i olako isto shvatio,kad tad iskusi i na svojoj koži,možda neko od obitelji tog suca završi tako na asvaltu pregažen od pijanice.

  • mačkamačak 25.11.2016.

    zakon na papiru,ali pravda jako daleko....

  • istri 25.11.2016.

      **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare