To je to što me zanima!

Roditelji ubijenog policajca sa suzama primili nagradu

Majka policajca Ivana Grbavca ubijenog u pljački banke u Sesvetama rekla je da boljeg sina nije mogla željeti. Nagrađena su šestorica policajaca
Vidi originalni članak

Hrvatska udruga banaka podijelila je hrabrim policajcima iz Sesveta, koji su 5. svibnja intervenirali na pljačku Raiffeisen banke po 7.000 kuna svakom. Umjesto preminulog policajca Ivana Grbavca (24) nagradu su preuzeli njegovi roditelji Zora i Mijo.
- Da sam Bogu sastavljala pismo o tome kakvog sina hoću, boljeg nisam mogla poželjeti - rekla je Ivanova majka, kojoj su suze neprestano tekle niz lice. Policajac Jadranko Certin, kojeg je pljačkaš Kazimir Dužnović (28) najteže ranio ponovno je u bolnici u Dubravi, zbog problema s jetrom i žući. Policajci Boško Čenan, Kristijan Novosel i Milovan Dakić dobro su se oporavili. Njihov kolega Goran Blažević, koji jedini nije nastradao u pucnjavi također je primio priznanje za hrabrost.
- Iznimno smo ponosni. Pokazali su smisao policijskog života, bili su pravi humanisti, nisu odustajali kako bi sačuvali ljudske živote - rekao je zamjenik glavnog ravnatelja policije Dražen Vitez.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ribić 21.07.2009.

    Ma kakva udruga banaka, udruga lihvara. Nagrada? Prestrašno!

  • vemi 20.07.2009.

    Taman da ću komentirati \"visinu\" nagrade, ali vidim da su i ostali uočili \"darežljivost\" naših banaka, pa se samo pridružujem - sramotno malo! S-r-a-m-o-t-n-o!

  • labelwriter 20.07.2009.

    sta covik vridi, nista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare