To je to što me zanima!

Roditeljima male Jagode oduzet će i mlađeg sina?

Centar za socijalnu skrb poslao je zahtjev sudu da se i mlađi sin (4) oduzme roditeljima. Sud će odlučivati i o njihovim budućim kontaktima
Vidi originalni članak

Općinski građanski sud u Zagrebu u četvrtak je dobio zahtjev Centra za socijalnu skrb da se roditeljima male Jagode (9) oduzme pravo da s njima živi mlađi sin (4). Glasnogovornica suda Maja Bilandžić rekla je za Večernji list da će sud odlučiti i o budućim kontaktima dječaka i roditelja. Naime, tužiteljstvo istražuje navode da je i Jagodin brat zlostavljan, te je naložilo Centru za socijalnu skrb da zaštiti dječaka. Državna tajnica za socijalnu skrb Dorica Nikolić i dalje tvrdi da u slučaju dječaka nije bilo indicija o zlostavljanju u tri godine koliko su nadzirali obitelj, no Centar će ipak preporučiti da dječak prođe psihijatrijsko vještačenje.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 12.02.2010.

    A još me zanima: da li postoji još i stariji sin u toj obitelji? Ili se misli na mlađe dijete?? Katastrofa!

  • 12.02.2010.

    Više sam puta komentirala rad socijalnih službi: to su beskorisne institucije, koje su svrha samo sebi. Nikolićka je totalno nezainteresirana za problematiku. Sramotno, ali istina je užasna da nigdje u svijetu nije bolje - svi samo trabunjaju \'\'..morali bi, trebali bi, mi ćemo..\'\', ali ništa se ne poduzima.

  • ciciban3 12.02.2010.

    Što rade u tom MZSS?!! Neka se mrdu iz tih stolica u Upravi za soc skrb i prišerafe socijalne službe. Te babe samo sjede po uredima i prevrću očima kada treba nešto raditi. Gade mi se skupa s Doricom.Državna tajnica koja ništa ne poduzima nego trpa pod tepih. Ostarila je, postala neosjetljiva za probleme ugroženih skupina, nije višekompetentna za taj posao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare