To je to što me zanima!

Rohatinski: Ne znam da ću biti premijerski kandidat HSLS-a

Guverner HNB-a Željko Rohatinski je demantirao špekulacije da će biti premijerski kandidat HSLS-a, kazavši kako je za tu informaciju saznao upravo od novinara
Vidi originalni članak

Guverner HNB-a će biti kandidat za premijera HSLS-a na parlamentarnim izborima, objavio je Jutarnji list. No, Rohatinski je demantirao takve špekulacije kazavši kako je za to da će ga kandidirati saznao od novinara. Predsjednik stranke, Darinko Kosor nije htio ni potvrditi ni demantirati tu informaciju. Tvrdi da ona nije puštena iz njegove stranke. Za Večernji list nije htio ni odgovoriti na pitanje je li sa Željkom Rohatinskim ikada razgovarao o mogućoj suradnji s HSLS-om.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • superkomentar 28.11.2010.

    dobar je on lik, samo loš govornik. i to je jedini razlog zasto nemoze bit premijer

  • plavi cvijet 28.11.2010.

    Po meni, najbolje bi bilo da Rohatinski osnuje sasvim novu stranku sa sasvim novim ljudima. Pošten je, radi u interesu svih građana, a opet odlučan. Vjerujem da bi on znao izabrati vrijedne i samozatajne ljude kojima će biti bitan razvoj cijele Hrvatske. Tako bi bilo lijepo živjeti u uređenoj zemlji u kojoj se ne bi opterećivali sa političarima.

  • Smurdljo_1 28.11.2010.

    ako bi se ovaj čovjek kandidirao, imao bi moj glas!!! Rohatinski čak ne bi trebao ni trčkarati po predizbornim skupovima, imao bi glas svakog pametnog i nekorumpiranog čovjeka u ovoj zemlji, no koliko je takvih to je već pitanje... ali, Rohatinski samo daj - kandidiraj se, bit će nas koji će ti sigurno dati svoj glas!!! ROHATINSKI ZA PREMIJERA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare