To je to što me zanima!

Rojs bez dozvola zida kuću koju je sam rušio bagerom

Ne trebaju mi dozvole, kaže Ljubo Ćesić i dodaje da je 2004. kuću na Markuševcu u Zagrebu rušio zbog Ive Sanadera koji je na njega vršio pritisak
Vidi originalni članak

Ljubo Ćesić Rojs opet na zagrebačkom Markuševcu gradi kuću koju je zbog nedostatka potrebnih dozvola sam rušio bagerom 2004. godine. I ovaj put nema dozvole, a za Večernji list je rekao da mu ni ne trebaju jer je tada kuću rušio zbog Ive Sanadera. Inzistira na tome da dozvole ne treba. Kaže kako je kuću počeo opet graditi nakon što je Sanader otišao s vlasti te dodaje da je on vršio pritisak na njega i učinio mu veliku štetu. Ispričao je da mu obitelj nije oprostila što je dopustio rušenje. Rojs tvrdi da nije morao rušiti kuću dok traje postupak. No, iz Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva kažu da za gradnju bilo kojeg stambenog objekta treba imati zakonom propisanu dozvolu i dokumentaciju. Poručili su da će nakon svega obaviti nadzor na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_21090 09.04.2010.

    Čovjek se borio,nema tu dvojbi! Svaka čast njemu ali i svima koji su stajali rame uz rame s njim! nažalost pojedini nemaju nikakav krov nad glavom,a on ima za graditi,rušiti,graditi... Mislim da nije lijepo niti pošteno prema svima koji su prošli svoj križni put na raznim bojišnicama.

  • zipzip 09.04.2010.

    `91 na uskrs vozio je bus na plitvice a zapitajte se gdje ste vi bili za uskrs `91 prije nego bacite pljuvački komentar na čovjeka.

  • svi_smo_doma 09.04.2010.

    Šta će njemu dozvola kad on i njegovi ne znaju pročitati što na njoj piše...

Komentiraj...
Vidi sve komentare