To je to što me zanima!

Romneya su žestoko izviždali na konvenciji Afroamerikanaca

Iako je njegov govor nekoliko puta popraćen pljeskom, publika nije najbolje prihvatila dio govora u kojem je rekao da je njegov plan povući Obamin plan zdravstvene skrbi
Vidi originalni članak

Republikanskog kandidata za predsjednika SAD-a Mitta Romneya izviždali su na skupu Amerikanaca afričkog podrijetla u Houstonu. Iako je njegov govor nekoliko puta popraćen pljeskom, okupljeni na godišnjem skupu Nacionalne udruge za napredak zajednice Amerikanaca afričkog podrijetla su ga izviždali kada je najavio da će ako postane predsjednik povući i zamijeniti Obamin plan zdravstvene skrbi. 

- Eliminirat ću svaki skupi program koji nije nužan. To uključuje i Obamacare, rekao je Romney nakon čega je uslijedilo više od 10 sekundi zvižduka, a činilo se da je Romneya uznemirila reakcija nekoliko stotina okupljenih ljudi.

Publika je uzvicima neodobravanja reagirala i na izjavu da je demokratski predsjednik obećao stvoriti više radnih mjesta, ali da nije i da ne može što, kako je rekao Romney, dokazuju njegovi rezultati posljednje četiri godine, javlja Reuters.


Idi na 24sata

Komentari 12

  • cyborg 12.07.2012.

    Ako izaberu republikanca, lose im se pise

  • General Lee 12.07.2012.

    Da su pametni trebaju izabrati Ron Paul!

  • mazaluna 12.07.2012.

    On je mormon,a to je sekta koja dozvoljava da muškarac ima više žena,čak da ima odnose sa članovima obitelji.,da se ponašaju kako im ta sekta naređuje, a ne zakon.Čudim se da ljudi uopće glasaju za njega,jer izvinite ali nije normalan,I naš Čosić i Tabak su mormoni,iako se to krije kod nas naročito, za Čosiča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare