To je to što me zanima!

Rončević: Ne vidim kako sam odgovoran za Koradea

Ministar policije Berislav Rončević na pitanje kako to da osobe s takvim nasilničkim ponašanajem, kao što je Korade, imaju dozvolu za oružje
Vidi originalni članak

Ne vidim svoju odgovornost za slučaj Korade, policija je postupila profesionalno i sukladno ovlastima, odgovorio je ministar policije Berislav Rončević na pitanje SDP-ove Brankice Crljenko. Iako je u izlaganju prvo rekao da su ubijene četiri osobe, ubrzo se ispravio i prisjetio i poginulog policajca. No nije odgovorio na pitanje kako to da osobe s takvim nasilničkim ponašanjem posjeduju oružje. Na tvrdnju Crljenko da na ulicama eskalira nasilje, Rončević odgovara da u prva tri mjeseca 2008. u odnosu na isto razdoblje lani, statistike bilježe pad kriminaliteta po svim osnovama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • K-103 23.04.2008.

    Sramota i tragedija.Neki su zaštičeni ka lički medvidi i ni za što ne odgovaraju,nemaju ni srama, ni morala, ni ljuskosti.Mnogima savjest nije čista a i dalje obnašaju visoke državne funkcije.Ministre ni vi ni ostali niste nikad u životu ništa radili dobrovoljno niti humanitarno, niti imate morala. Po zapovjednoj odgovornosti odgovaraju samo neki (vatrogasac Dražen Slavica), a nitko od vas \"spodoba\" iz MUP-a, DUZS,MORH-a i tako dalje.Kako kome odgovara,ali naj..e mali čovik.Jadni ti smo mi sa takvima.O Bože čuvaj Hrvatsku.

  • mpvoca 23.04.2008.

    da su si odgovorni delali kak spada nebi bilo toliko mrtvih.ali nema veze,riba smrdi od glave.bitno da se mali mogu oderati,aza guzonje i glavonje ima pravda pokojoj smo svi jednaki i jednakiji(ko ima strica se o v nebo dosmica).Ivanu john rambo koradeu bi bilo bolje da je otisel v sabor-bila bi katastrofa ,ali ne i steta.to je sramota za zemlju.

  • lety 23.04.2008.

    zašto bi sada bio odgovoran Rončević, a sve ove godine unatrag toliki su gurali pod tepih sva njegova sr...,valjda su neki još živi i stignu snosit krivicu za svoju glupost zataškavanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare