To je to što me zanima!

Rošin: Došao sam s HDZ-om i često glasao protiv savjesti

Jerko Rošin kaže da ako je došao u Sabor na krilima HDZ-a, onda se mora ponašati kako HDZ hoće. Najavio je da će iza Božića izdari tri zbirke pjesama
Vidi originalni članak

Za Jerka Rošina su rasprave u Saboru često bile jalove i besmislene, a da osobno puno puta nije mogao reći osobno mišljenje zbog stranačke odgovornosti.

- Ako sam ja došao u Sabor na krilima HDZ-a, onda se moram ponašati onako kako HDZ hoće – rekao je Rošin i priznao da je često puta glasovao za zakone protiv svoje savjesti. I dalje kaže da je došao u Sabor na osobni nagovor Ive Sanadera i da je razmišljao da postane nezavisni zastupnik, nakon što je Sanader izbačen iz stranke, ili pak da potpuno napusti Sabor.

- Ali je i to na neki način izdaja. Zamjeram ipak što nisam nikad govorio u ime Kluba jer sam do dolaska Martine Matulović – Dropulić bio jedini arhitekt u Saboru – podijelio je Rošin i najavio da će iza Božića izdati tri zbirke pjesama inspirirane radom Sabora. Kaže da mu je svaki dan bio tema jedne pjesme, no izdat će ih oko 300.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • zvrcko 29.10.2011.

    Dvoličnost. Kakav čovjek...? Kako odgaja djecu? Jedno misli, drugo kaže a treće radi!!! Fuuuuuujjjjj!

  • bergman 29.10.2011.

    smeće jedno ulizivačko !!!! napiši radije esej : "Moje analno služenje političkim moćnicima" ili " kako sam izgubio dostojanstvo" ili " guze dam-fotelju ne dam", prokleti poltroni, mediokriteti i usranci, zbog vas mi se sviđa libijski sistem promjene vlasti

  • feba 29.10.2011.

    Jesu li to pjesme kako prodati dušu vragu i izgubiti dostojanstvo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare