To je to što me zanima!

'Rošin i Bebić su sretni, Ivo je došao pa je imovina sigurna'

Na duhovitoj promociji zbirke pjesama "Uprknuće" Jerka Rošina odigrao se i ping pong, ali i odglumile saborske replike. Šale je bilo i na račun Jadranke Kosor
Vidi originalni članak

Jerko Rošin i Luka Bebić su sretni, Sanader je došao pa im je imovina sigurna, našalio se Slaven Letica na zagrebačkoj promociji zbirke pjesama “Uprknuće” HDZ-ovog zastupnika Jerka Rošina. Sanader se na to nasmijao i odglumio da će otići no ipak nije. 

Na duhovitoj promociji odigrao se i ping pong, ali i inscenirale saborske replike, a sve kako bi se predstavili "Sotonski saborski stihovi dobrog saborskog promatrača" kako je zbirku opisao okupljenima Slaven Letica. okupljene su zabavljali i Vid Balog i Davor Dretar Drele koji su obučeni u kumice ubacivali upadice tijekom promocije na račun Jadranke Kosor. Vikali su "Rošin laže" aludirajući na izjavu Kosor kada je rekla da Rošin laže i da nije rekla da ga izbace iz stranke. Na tematskoj sjednici čija je problematika uprknuća prisustvovali su mnogi iz političkog života, ali ne i svi koje je Jerko Rošin pozvao.

- Svi će uvijek imati izliku, a ne i pravi razlog zašto nisu došli. Ovaj događaj je bio pozornica za pokazati da se ne boje suočavanja s konkurentima- komentirao je Rošin nedolazak HDZ-ovih predsjedničkih kandidata.

No, nisu ga svi prijatelji zaboravili. Mnogi su došli pa su se tako na promociji smijali i Luka Bebić s obitelji, bivši premijer Ivo Sanader, Bianca Matković, Mario Zubović, Marijana Petir i mnogi drugi.

- Nasmijao sam se od srca. Mislim da se puno njih prepoznalo u knjizi pa i ja - rekao je bivši premijer koji je na promociju stigao u pratnji svojih odvjetnika Jadranke Sloković i Gorana Suića. Čedo Prodanović je zakasnio nekoliko minuta, pa se smjestio u predzadnji red, ali mu je svoje mjesto prepustio Miroslav Škoro kad je vidio da je Prodanović sa štakom.

- Zadovoljan sam okupljenima. Zar nije normalno da prijatelji dođu- rekao je Rošin i dodao kako se on nije odrekao Sanadera pa zašto bi se i on njega. U satiričnim stihovima prepoznao se i Berislav Rončević.

- Možda u onom dijelu što mi je to trebalo da se bavim politikom. Ali ne treba to žaliti- rekao je. Rončević očekuje promjenu na bolje nakon unutarstranačkih izbora, a favorita nema.

- Svaki kandidat koji će pobijediti Jadranku Kosor bit će i moj kandidat - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • tuti fruti 11 16.03.2012.

    ljepo se slikaju smijeju se ,a niko novce ne vraca.OOOOOO SUDOVI I SUCI?

  • zvrcko 16.03.2012.

    Opet se potvrđuje ono: da su lopetine i moralne truleži vrlo cijenjene osobe u Hr.

  • KCStipe 16.03.2012.

    da bar jednom ne dođe

Komentiraj...
Vidi sve komentare