Obavijesti

News

Komentari 93

'Rošin i Bebić su sretni, Ivo je došao pa je imovina sigurna'

'Rošin i Bebić su sretni, Ivo je došao pa je imovina sigurna'
16

Na duhovitoj promociji zbirke pjesama "Uprknuće" Jerka Rošina odigrao se i ping pong, ali i odglumile saborske replike. Šale je bilo i na račun Jadranke Kosor

VIDEO

Jerko Rošin i Luka Bebić su sretni, Sanader je došao pa im je imovina sigurna, našalio se Slaven Letica na zagrebačkoj promociji zbirke pjesama “Uprknuće” HDZ-ovog zastupnika Jerka Rošina. Sanader se na to nasmijao i odglumio da će otići no ipak nije. 

Na duhovitoj promociji odigrao se i ping pong, ali i inscenirale saborske replike, a sve kako bi se predstavili "Sotonski saborski stihovi dobrog saborskog promatrača" kako je zbirku opisao okupljenima Slaven Letica. okupljene su zabavljali i Vid Balog i Davor Dretar Drele koji su obučeni u kumice ubacivali upadice tijekom promocije na račun Jadranke Kosor. Vikali su "Rošin laže" aludirajući na izjavu Kosor kada je rekla da Rošin laže i da nije rekla da ga izbace iz stranke. Na tematskoj sjednici čija je problematika uprknuća prisustvovali su mnogi iz političkog života, ali ne i svi koje je Jerko Rošin pozvao.

- Svi će uvijek imati izliku, a ne i pravi razlog zašto nisu došli. Ovaj događaj je bio pozornica za pokazati da se ne boje suočavanja s konkurentima- komentirao je Rošin nedolazak HDZ-ovih predsjedničkih kandidata.

No, nisu ga svi prijatelji zaboravili. Mnogi su došli pa su se tako na promociji smijali i Luka Bebić s obitelji, bivši premijer Ivo Sanader, Bianca Matković, Mario Zubović, Marijana Petir i mnogi drugi.

- Nasmijao sam se od srca. Mislim da se puno njih prepoznalo u knjizi pa i ja - rekao je bivši premijer koji je na promociju stigao u pratnji svojih odvjetnika Jadranke Sloković i Gorana Suića. Čedo Prodanović je zakasnio nekoliko minuta, pa se smjestio u predzadnji red, ali mu je svoje mjesto prepustio Miroslav Škoro kad je vidio da je Prodanović sa štakom.

- Zadovoljan sam okupljenima. Zar nije normalno da prijatelji dođu- rekao je Rošin i dodao kako se on nije odrekao Sanadera pa zašto bi se i on njega. U satiričnim stihovima prepoznao se i Berislav Rončević.

- Možda u onom dijelu što mi je to trebalo da se bavim politikom. Ali ne treba to žaliti- rekao je. Rončević očekuje promjenu na bolje nakon unutarstranačkih izbora, a favorita nema.

- Svaki kandidat koji će pobijediti Jadranku Kosor bit će i moj kandidat - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...