To je to što me zanima!

Rošker teško disao dok je slušao o svojim ubojstvima

Četverostruki ubojica iz Križevaca u pritvoru se udebljao i pustio kosu. Dok su vještaci opisivali rane žrtava, Stjepan Rošker (50) bio je nemiran
Vidi originalni članak

Nalazi su pokazali da je sedam sati nakon ubojstava imao 0,38 promila alkohola. Ako je pio prije zločina, u vrijeme ubojstava je mogao imati 1,26 promila. Tad je čovjek pripit i precjenjuje vlastite sposobnosti, rekla je toksikologinja, jedna od troje vještaka, jučer na koprivničkom Županijskom sudu, gdje su nastavili suđenje ubojici Stjepanu Roškeru (50) iz Križevaca. Kako su mu krv vadili sedam sati nakon ubojstva, ne može se točno utvrditi je li pio prije ili poslije zločina.Dodala je da ukoliko je uzimao inzulin i sredstva za smirenje - Normabela i Sanvala - to bi ga samo umirilo, a alkohol bi pojačao njihovo djelovanje. Balistički vještak kaže da je pucao iz Crvene zastave. Puška ima spremnik za šet komada streljiva, a ispalio ih je sedam što znači da ju je morao puniti. 
- Jako mi je žao zbog svega. Snježanu (suprugu ubijenog Siniše) najradije bih izljubila, ali shvaćam da nas ne može vidjeti. Ne želim  više u medije jer sam jedva našla posao, a kćer je zbog svega dobila otkaz - kaže sa suzama u očima Stjepanova supruga. On je 28. veljače ubio bratića Sinišu (43), njegovu kćer Jasminu (14) i majku Đurđicu (63) te Tihomira Matoića (19), dečka Sinišine starije kćeri, i to zbog vinograda.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jojoje 14.02.2023.

    nikad necu zaboravit tu noč, bio sam u centru Krizevaca i samo vidio muriju i onda me bivsa nazvala sa hororom od price koji je zaista potresao masu ljudi..."udebljao se u zatvoru" takve stvari pišu samo da nas razdraze, zato sam za smrtnu ko u americi, mi ga plačamo,a zlo zla.

  • sarma 01.10.2009.

    ja (oprostite mi LJUDI),bih ovakve kao ovaj debil,postavio na komad stiropora debljine 5 cm,zavezao za auto,i vozio od ZAGREBA do DUBROVNIKA 20 km na sat...i opet ne bih bio zadovoljan.majku ti jebo,da te bace kerovima,pokvarili bi stomak...da ti kuju exere 5-ice od nogu do glave malo bi bilo!kozu bih ti gulio pa opet shio nazad,al naizvrat...i jos 2 sata da pisem,ne bih mogao navesti sta bih sve da ti uradim...hitler bi se poklpoio usima od sramote...JA BIH TE...

  • bellaUna 30.09.2009.

    n04-da, to je diskriminacija, eto materijala za istražiti, a ne gotovčevi i trlababalan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare