To je to što me zanima!

Ruben još ne zna da je u padu aviona izgubio obitelj

Ruben (9) je pri svijesti, ali je još ošamućen od sedativa koje su mu dali prije i nakon operacije. Spasitelji su dječaka pronašli vezanog za sjedalo
Vidi originalni članak

Ruben van Assouw (9), dječak koji je preživio pad zrakoplova u Tripoliju, vjerojatno još ne zna kako je u nesreći izgubio cijelu obitelj, rekao je službenik nizozemskog ministarstva vanjskih poslova. Dječak se s obitelji vraćao s obiteljskog odmora u Južnoafričkoj Republici gdje su slavili 12 i pol godina braka njegovih roditelja, slavlje koje je tradicionalno u Nizozemskoj. Doktori su rekli kako je Ruben pri svijesti, ali je još ošamućen od sedativa koje su mu dali prije i nakon operacije. Spasitelji su Rubena pronašli na mjestu pada aviona još vezanog za svoje sjedalo među olupinama zrakoplova. Sjedalo je bilo udaljeno nekoliko metara od velikog ostatka repa aviona, a nitko ne zna kako je dječak uspio preživjeti. Rubena su hitno prevezli u bolnicu gdje se oporavlja. U četvrtak ujutro su vladinim zrakoplovom u Tripoli otputovali ujak i teta preživjelog dječaka, koji ih je dočekao s osmjehom na licu. Rubena će u nizozemsku bolnicu premjestiti čim to dopusti njegovo zdravstveno stanje.
Na mjestu pada pronašli su i crne kutije iz aviona. Stručnjaci iz SAD-a, Francuske, Južne Afrike, Nizozemske i Libije pokušavaju doći do što više informacija koje kriju crne kutije da razjasne uzrok pada.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nix_zgd 13.05.2010.

    uvijek sam si razmišljao da su crne kutije - crne

  • NIAGARA 13.05.2010.

    Citam o ovom djecaku i placem. Zamisli koju je srecu imao, a s druge strane izgubio najvrijednije u zivotu svoju obitelj. Koja banalnost.

  • teyka 13.05.2010.

    o sunce maleno......šta ti je život.... :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare