To je to što me zanima!

Rukometaša (23) brutalno pretukli zato što je pjevao

Iako se rukometni reprezentativac selekcije gluhih i nagluhih Bojan Crnojević (23) ne sjeća svega, zna da ničime nije izazvao napadače. Pjevušio je
Vidi originalni članak

Rukometnog reprezentativca selekcije gluhih i nagluhih Bojana Crnojevića (23), kojega su u nedjelju oko 1.50 sati brutalno pretukli nepoznati napadači, u ponedjeljak su vozilom hitne prebacili u KBC Dubrava na daljnje liječenje. Prije odlaska iz bjelovarske Opće bolnice rekao je kako se nešto bolje osjeća.
- Ničim nisam izazvao napadače osim što sam zapjevušio na melodiju zvona prijateljičinog mobitela, a što je zasmetalo mladiće koji su išli ispred nas. Samo sam ih upitao je li zabranjeno pjevušiti. Umjesto odgovora dobio sam strahovit udarac šakom u glavu - rekao je Bojan. Pao je, a napadači su ga nastavili udarati. Prema riječima majke Jovanke, nemoćnog su joj sina 'cipelarili' i teško ozlijeđenog ostavili u lokvi krvi. Djevojka je nakon šoka pozvala policiju i hitnu. Neslužbeno doznajemo da se radi o dvojici maloljetnika te da policija ima detaljan opis napadača. Uz teške podljeve slomljena mu je jagodična, nosna i čeona kost. Bojan je s reprezentacijom na posljednjim Olimpijskim igrama osvojio zlatnu medalju. Član je Rukometnog kluba Ivanska kod Bjelovara.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ksena103 19.04.2010.

    sram vas bilo nije važno koje je dečko nacionalnosti a onaj kome smeta kad netko pjeva nek stavi vatu u uši. pjevanje još nikog nije ubilo ali batine jesu. želim ti brz oporavak a ovim mulcima da ih njegovi prijatelji nađu prije policije što baš i nije teško.

  • Rijecka Torcida 19.04.2010.

    aj dobro je mogao si i gore proc

  • nevidljiv_ca 19.04.2010.

    Jedini spas u smanjenju kriminala je otvoriti Gole Otoke i za mlade delikvente ako bi se neki roditelj pokusao buniti strpati ga zajedno sa delikventom na istu vremensku kaznu koja nebi trebala biti manja od 5 godina! Smijem se kladiti da bi kriminal i malolketnicka delikvencija za 90% bili umanjeni! Bog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare