To je to što me zanima!

Rulja zapalila šest autobusa: Nezadovoljni su prijevozom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prosvjednici u brazilskom gradu Goiania odlučili su se sami izboriti za bolji javni prijevoz u gradu. Riječima nisu postigli puno, pa su se odlučili na ekstremnije-palež
Vidi originalni članak

Javni prijevoznik "Metrobus" u Brazilu pretrpio je golemu štetu nakon što su građani podivljali zbog lošeg javnog prijevoza. Čak šest autobusa potpuno je uništeno, dok je njih devet pretrpjelo veliku štetu.

POGLEDAJTE VIDEO: Građani se okrenuli vandalizmu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U uništavanju autobusa i drugih vozila sudjelovalo je oko 400 ljudi. Na teren je morala izaći interventna policija u punoj spremi.

Autocesta na kojoj su se neredi događali bila je zatvorena oko šest sati.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mb1 23.09.2015.

    Ja mislila kod nas, a kakvi su nam autobusi ne bi bilo čudno. Vozim se neki dan gradskim prijevozom u Šibeniku. Ono autobus samo što se ne raspadne, jedva vozi, drnda, čekaš koji dio će mu putem otpasti i hoćeš li živ doći do odredišta u toj kanti. Što je još veća sramota i turisti se voze u tom busu i čudom se čude. I samo me zanima tko je taj autobus pustio u promet na tehničkom pregledu.

  • Moslavka 23.09.2015.

    Pa jel su ovi normalni? Nezadovoljni prijevozom i pale autobuse. Sad im je ostao samo cipelcug i ako hoce nekoga kriviti, neka se pogledaju u ogledalo.

  • boljegrobnegorob 22.09.2015.

    stvarno ono naslov, upravo se vratio iz RH prije sat vremena, koji vrag sad se dogodilo, gogo3 vam je vec rekao nemamo svi 20 godina, ma vi stvarno niste ufffffffffff

Komentiraj...
Vidi sve komentare