To je to što me zanima!

Rus Igor ili Srbin Ezekijel? U Italiji traže opasnog ubojicu

Jake policijske snage pretražuju područje između Bologne, Ferrare i Ravenne  tražeći navodnog Igora (pod kojim je imenom već odlužio zatvorske kazne) ili pak  Ezekijela
Vidi originalni članak

Jake policijske snage pretražuju područje između Bologne, Ferrare i Ravenne  tražeći navodnog Igora (pod kojim je imenom već odlužio zatvorske kazne) ili pak  Ezekijela (kako se predstavlja na društvenim mrežama) koji je 1. travnja  tijekom pljačke kafića u Budriju ubio konobara Davidea Fabbrija, a nakon toga zaprijetio njegovoj udovici i odšetao u noć, javlja Il Post.

Policija je na poprištu, pored krvi žrtve, našla nekoliko kapi nepoznate krvi. Analizom dokaza s mjesta zločina policija je zaključila da bi ubojica mogao biti izvjesni Igor. 

U subotu je Igor ubio privatnog lugara Valerija Verrija i oteo mu pištolj. U međuvremenu je još dvojicu ranio.

Ruski Rambo poznat i kao Igor Vaclavič, superkriminalac i navodno bivši vojnik koji priča šest jezika, obučen je da preživi i u najgorim uvjetima, pišu talijanski mediji.

Pod imenom Igor Vaclavič poznat je i talijanskim vlastima u čijim je zapisima zbog pljačke koju je 2007. počinio u Ferrari. Dvije godine je proveo u zatvoru. Zbog nove pljačke uhićen je 2010. kada je osuđen na pet godina zatvora.

Kako je onda ostao u Italiji kad je izišao iz zatvora? Rusija ga nije htjela preuzeti, tvrdeći da nije njezin državljanin. Iz Beograda je pak došla još nepotvrđena depeša da je ubojica čiji je DNK utvrđen boravio i u srbijanskim zatvorima.

Tu nije kraj misteriju. Hladnokrvni ubojica, pozirao je u odijelu, uglađen i s naočalama za fotografije na svom Facebooku. Na toj se društvenoj mreži pak predstavlja kao Ezechiele Norberto Feher iz Subotice.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • stbbb 11.04.2017.

    Smrd nemos falit njihove face.

  • papaurban 11.04.2017.

    Ljudi..pa to je..Vasa S. Tajčić

  • 11.04.2017.

    Ezechiele Norberto Feher iz Subotice. Izvorno Subotičko ime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare