To je to što me zanima!

Rus ubio prijatelja: U baru vidio snimku na kojoj mu siluje kćer?

Vjačeslav M. (34) pio je u baru s prijateljem Olegom Sviridovom (32) kada je navodno na njegovom mobitelu vidio snimku na kojoj mu ovaj siluje 9-godišnju kćer. Policija je u mobitelu pronašla još snimki zlostavljanja
Vidi originalni članak

Tijelo Olega Sviridova pronađeno je u šumi nedaleko sela Vintai u Rusiji. Nakon što su mu pregledali mobitel, policija je objavila kako je on u njemu čuvao snimke svog zlostavljanja djece u selu Vintai.

Daily Mail piše kako je Vjačeslav sa svojim prijateljem Sviridovomom pio u baru, kada je u njegovom mobitelu vidio snimku silovanja svoje 9-godišnje kćeri.

Pobjesnio je, ali je Sviridov pobjegao prije nego je Vjačeslav stigao reagirati. Pedofil je bio bliski prijatelj Vjačeslavove obitelji i često im je čuvao kćer, koju je seksualno zlostavljao u više prilika.

Vjačeslav je odmah prijavio silovatelja policiji, koja je istog trena krenula u potragu. No otac je pedofila pronašao prije njih i izbo ga je na smrt.

POLICIJA OBJAVILA DETALJE Ubojstvo kod Sesveta: Tupim predmetom usmrtio majku pa bježao policiji, morali ga vezati

Kasnije je policiji rekao kako je Sviridov pao na nož dok su se svađali u šumi blizu sela te da ga nije namjerno ubio.

Leš je pronađen u četvrtak, tjedan dana nakon što je Vjačeslav vidio snimku.

Slučaj je pod istragom, a Vjačeslav je u pritvoru. Otvorena je istraga i za još tri slučaja zlostavljanja na temelju snimku koje su pronađene u mobitelu ubijenog. Navodno je zlostavljao djecu proteklih pet godina.

STRAVIČAN ZLOČIN U AUSTRIJI Bosanku bivši suprug zatukao metalnom šipkom, a zatim izbo odvijačem: Traže ga specijalci...

Stanovnici sela Vintai i mnogi drugi Rusi izrazili su stav kako Vjačeslavu ne bi trebalo suditi za ubojstvo.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Don Giovanni 05.09.2021.

    U liberlnoj EU svako svakoga ima pravo trpat. Gdje su ljudske slobode, ja bi recimo psa ili macku, ili gusku, uzas ta Rusija, tamo je diktatura, tamo se ne moze, ajoj.....Sarnavka! Babe!

  • 05.09.2021.

    ee ovo je heroj a ne kriminalac..

  • Corona u jeku 👹 05.09.2021.

    Za sve 'takve' monstrume bi trebala biti - točno takva kazna. Za sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare