To je to što me zanima!

Rusi smak svijeta mogu čekati u bunkeru 56 m ispod zemlje

Bunker koji je izgrađen još u doba Hladnog rata poslužit će u petak kao mjesto zabave za kraj svijeta. Bunker je inače pretvoren u muzej, a ulaznica je 1000 dolara
Vidi originalni članak

Rusi koji su spremni platiti 1000 za obranu od smaka svijeta će u petak moći uživati u bunkeru u Moskvi koji je izgrađen još u doba Hladnog rata. Bunker je trebao spasiti sovjetske vođe u slučaju nuklearnog napada, a u petak će se u njemu sakriti svi koji su uvjereni da stiže smak svijeta. Bunker se nalazi 56 metara ispod zemlje u centru Moskve, a u njega stane 300 ljudi, javlja Reuters.

- Mnogi ljudi osjećaju se mnogo mirnije ako mogu provesti ovaj kritični dan maksimalno ugodno i sigurno - rekao je Aleksej Palovski koji vodi turističke obilaske tog bunkera. Dodao je kako su na ideju o tulumu u bunkeru došli posjetitelji, koji žele obilježiti kraj majanskog kalendara. 

Bunker u centru Moskve inače je muzej još od 2006. godine. Palovski je istaknuo kako će biti jedna soba organizirana s crtanim filmovima za djecu, a u jednoj sobi će biti i platno na kojem će se moći gledati filmovi o smaku svijeta. Posjetitelji se moraju spustiti 18 katova ispod zemlje kako bi ušli u bunker.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • NESTVARAN_1 21.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • WOMANIZER 20.12.2012.

    odgovorno tvrdim da su glupi oni koji daju pare za ova skloništa, tim više jer ako je smak svijeta onda je nemoguće da netko preživi baš zato se i zove SMAK svijeta!

  • BavariaGreen 20.12.2012.

    sta novinari bojite see recistinu tako vam nista nevrijedi i da znate kad vas nece biti skupa sa nama na zemlji :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare