To je to što me zanima!

Dramatične snimke iz Sankt Peterburga: Širi se plamen, crni oblak nadvio cijeli grad

U požaru je zahvaćena površina od 70 tisuća metara kvadratnih, a također je došlo i do urušavanja krova. Vatrogasci i dalje gase požar. Vatra se širi i prema parkiralištu na kojemu se nalaze dostavni kamioni
Vidi originalni članak

Veliki požar u skladištu ruske internet trgovine 'Wildberries' u Sankt Peterburgu je lokaliziran na 70.000 kvadratnih metara, javilo je Ministarstvo za izvanredne situacije Rusije, prenose RIA novosti. 

Društvenim mrežama se šire dramatične snimke požara. 

U JUTARNJIM SATIMA Novi veliki ruski raketni napad, oboreno im je manje projektila. Ukrajini ponestaje PZO raketa?

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako ruski mediji tvrde, u gašenju požara sudjelovalo je 286 vatrogasaca i 57 jedinica tehnike, a prethodno je uprava Ministarstva priopćila da su gorila skladišta. 

U požaru je zahvaćena površina od 70 tisuća metara kvadratnih, a također je došlo i do urušavanja krova. Vatrogasci i dalje gase požar. Vatra se širi i prema parkiralištu na kojemu se nalaze dostavni kamioni.

U vrijeme izbijanja požara u skladištu se nalazilo oko 1000 zaposlenika jer se taman odvijala promjena smjene, no još uvijek se ne zna ima li žrtava. Inače, Wildberries zapošljava oko 50 tisuća radnika.

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • anniviivve54321 13.01.2024.

    Putin je toliko "povećao plaće" tako da se često negdje dimi.

  • lelazlata 13.01.2024.

    naredio nacizločinac te se hvali da je to specijalni požar u rusiji

  • kakobudebitce 13.01.2024.

    Kad u Rusiji gore Gradovi u Europi Srca srece brze tuku,mislim da Ruse nitko nevoli s njima su samo pojesini iz koristoljublja kao Kina,Indika SKoreja . Rusi ce sami sebe unistit to im je sudbina nece bit prvi a ni posljesnji Narod koji je izbrisan s Zemljine slike.

Komentiraj...
Vidi sve komentare