To je to što me zanima!

Donjeck i Harkiv pod teškim ruskim napadima: Jedan ubijen i dvoje ranjeno u Donjecku

Gradonačelnik Kijeva upozorava kako gradu prijeti apokalipsa jer Rusi i dalje napadaju kritičnu infrastrukturu. Do sad je Rusija ispalila oko 1000 projektila na ukrajinsku električnu mrežu
Vidi originalni članak

Najvažniji događaji: 

 

Idi na 24sata

Komentari 275

  • hvala bogu što sam ateist 10.12.2022.

    Teški ruski napadi uspili su ubiti jednog i lakše raniti dvojicu. a gdje su ostalih devedeset i devet mrtvih i stotine ranjenih iz dnevne statistike kojom nas ukrajinski izvjestitelji žele ganuti i podstreknuti nas da im šaljemo pomoć ( u tvrđim valutama i po mogućnosti na račun Zelenskog)

  • Orginalni_hrvat_283 08.12.2022.

    kao prvo, nisam na strani ni Amerike ni Rusije, nažalije je u svemu tome što običan čovjek umire i zbog američko ruske propagande za bogatstvom! kao drugo Amerika hoće blizu Rusije napraviti puno baza nisam na strani Rusije da se zna, ni na strani Amerike, ali recimo da Rusija gradi baze blizu Amerike normalno i Amerika bi regirala ko i Rusija, samo se o tome ne priča u novinama i na TV u to je istina. svi veliki lideri gledaju sebe to su vam gadovi a ljudi obični poput nas mi smo obični mali kotaćići u ovom svijetu!!

  • kakomijetakomije 08.12.2022.

    Zasto da si punim glavu tračevima, lažima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare