To je to što me zanima!

Rusija izvijestila o napadima blizu Kijeva: 'Zauzeli smo više naselja u istočnoj Ukrajini'

Na početku rata 24. veljače separatisti su imali oko 30 posto regija Luhansk i Doneck pod svojom kontrolom. Sada je, prema ukrajinskim podacima, 70 posto regije Luhansk pod kontrolom separatista
Vidi originalni članak

Ruska vojska nastavlja s napadima na "širokom frontu" u Ukrajini, uključujući napade kod Kijeva i na istoku zemlje gdje su njezine snage napredovale, priopćilo je u subotu ministarstvo obrane u Moskvi.

U SLOVAČKI GRAD Ukrajinske izbjeglice stižu na kolodvor u Košice: 'Suočeni smo s humanitarnom katastrofom'

U blizini glavnog grada Kijeva, zračna baza u Vasilkivu i ukrajinsko vojno-obavještajno izviđačko središte u Brovaryma uništeni su, rekao je glasnogovornik ministarstva Igor Konašenkov.

LJUDI TRAŽE SKLONIŠTE Sirene za uzbunu čuju se diljem Ukrajine, Rusi su se pregrupirali za moguć napad na glavni grad

Prema Rusiji, njezine vlastite trupe i snage separatista iz Luhanska i Donecka ponovno su zauzele brojna naselja u istočnoj Ukrajini.

>> Stanje u Ukrajini iz minute u minutu pratite ovdje

RAT U UKRAJINI Zelenskij: Ukrajina je na prekretnici, ruske snage pregrupiraju se blizu Kijeva

Postrojbe donecke "narodne milicije" napredovale su daljnjih devet kilometara, ruske oružane snage ukupno 21 kilometar, a skupine "Narodne republike Luhansk" šest kilometara. Nijedna od ovih brojki se ne može neovisno potvrditi.

SKEPTIČNA JE Bivša zamjenica šefa NATO-a: 'Nije vjerojatno da će Rusija uspjeti u napadu na Kijev'

Na početku rata 24. veljače separatisti su imali oko 30 posto regija Luhansk i Doneck pod svojom kontrolom. Sada je, prema ukrajinskim podacima, 70 posto regije Luhansk pod kontrolom separatista.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Čmar Finger 12.03.2022.

    Nakon 17 dana zauzeli mali dio? Super vojska nema šta!!

  • 12.03.2022.

    Joj kad Putin pošalje na Sibir svoje savjetnike🤣najdraži dio politike su te Ruske čistke,ti proganjaš a onda i sam završiš među bandom..👌

  • kikikurti 12.03.2022.

    Mene više zanima kako Victoria Nuland, koja je dijelila uštipke na Majdanu, sad priznaje kako su s Ukrajinom razvijali biološko oružje i izražava zabrinutost što to pada u ruske ruke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare