To je to što me zanima!

Ruska megajahta izazvala 'tsunami’ nedaleko Zadra

Jahta bogatog Rusa dugačka je 120 i široka 19 metara. Pokreću je dva motora snage 12.240 KS. Ima 40 članova posade i vrijedi 150 mil. dolara
Vidi originalni članak

Ruski milijarder Andrej Melničenko (36) i njegova supruga Aleksandra, bivša manekenka i pjevačica srpske pop-grupe Models, u nedjelju oko 20 sati svoju megajahtu “A” usidrili su ispred Zadra. Iako je mnogim Zadranima zastao dah ugledavši luksuznu jahtu dugu 119 metara i vrijednu 150 milijuna eura, bilo je i onih koji su bili ljutiti na kapetana ruskog bogataša. Mještani otoka Rivnja morali su s plaže spašavati živu glavu dok je jahta jurila kanalom.
- Divljak je prošao s najmanje 30 milja. Bilo je kao pravi tsunami. Morali smo djecu spašavati s plaže, koliki su bili valovi. A nakon toga, kad je za sobom povukao more, kaići su ljudima zaribali po dnu. Srećom da nitko nije ozlijeđen - rekao nam je Elvis Radulić s Rivnja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • VoyagerOne 04.09.2009.

    Ne serite s \"tsunamijem\". Ovo je ultramoderna jahta koja pravi daleko manje valove nego klasične jahte. To svejedno ne opravdava činjenicu da je plovio 30 milja na sat u području blizu obale, to je i kršenje zakona i bespotrebno ludiranje.

  • iglic 25.08.2009.

    Ovo mi više sliči na svemirski brod, ili na rusku nuklearnu podmornicu, samo ne na jahtu, izgleda kao da joj je više trupa pod vodom nego iznad nje.

  • outrager 24.08.2009.

    evo vidiš, i admin ima pre velik k**** pa briše komentare

Komentiraj...
Vidi sve komentare