To je to što me zanima!

"Kasne na posao zbog snijega? Nema sankcija, opravdano je..."

Početkom veljače Moskvu i okolicu pogodili su obilni snjegovi neviđeni zadnjih sto godina. Mediji izvještavaju o "snježnom armagedonu", s jednom poginulom i nekoliko ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Ruska savezna služba za rad i zapošljavanje Rosstrud ocijenila je kako su vremenske neprilike opravdan razlog kašnjenja na posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U toj ustanovi navode kako zbog teških vremenskih uvjeta često nastaju poteškoće u prometu, pa stoga radnike ne treba zbog kašnjenja podvrgavati stegovnoj odgovornosti.

Ministar rada Maksim Topilin ipak je savjetovao radnicima da o mogućim kašnjenjima na vrijeme izvijeste nadređene.

Dodao je da zakašnjele namještenike svoga ministarstva neće kažnjavati te istaknuo da on ne kasni na posao.

Početkom veljače Moskvu i okolicu pogodili su obilni snjegovi neviđeni zadnjih sto godina.

Mediji izvještavaju o "snježnom armagedonu", s jednom poginulom i nekoliko ozlijeđenih osoba i tisućama srušenih stabala.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 08.02.2018.

    Kod nas se kasni na posao kad je lijepo i suncano , ko je vidio sjediti u birou kad je na suncanoj terasi uz kavicu puno ljepse , mislim da cete se samnom sloziti.

  • Crozag_blokirani 07.02.2018.

    Evo malo podataka za uredništvo i čitatelje: napadalo je oko 50 cm, u dva dana (4/5. veljače) bilo je u Moskvi preko 1600 prometnih nesreća, mnoga vozila su na parkiralištima jednostavno zatrpana snijegom te ih treba otkopavati (već su neki i biznis tu vidjeli i otkopavaju aute za 5.000 rub, oko 500 kn, snijeg je po gradu čistilo po podacima vlasti oko 70.000 ljudi i nekoliko tisuća vozila, i uz sve to grad nije baš najbolje očišćen. Zagrebačka zimska služba radi daleko bolji posao koliko god ponekad i bili ljuti na njih.

  • Igor Petak 07.02.2018.

    A koliko je to točno snijega napadalo, niste napisali da ne bi ispali smiješni ili.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare