To je to što me zanima!

Ruske vlasti predale tijelo Navaljnog njegovoj majci

Glasnogovornica Navaljnog, Kira Yarmysh, na X-u je zahvalila svima koji su zahtijevali da se njegovo tijelo preda obitelji
Vidi originalni članak

Tijelo Alekseja Navaljnog konačno je predano njegovoj majci, javlja BBC

Njegova majka je dan prije govorila kako su joj ruske vlasti dale ultimatum - da sina pokopa u roku od nekoliko sati, u suprotnom će ga oni pokopati unutar kolonije u kojoj je i preminuo. 

BEZ JAVNOG ISPRAĆAJA Ruske vlasti majci Navaljnog dale ultimatum da ga pokopa u roku od 3 sata: Traži tijelo sina

Glasnogovornica Navaljnog, Kira Yarmysh, na X-u je zahvalila svima koji su zahtijevali da se njegovo tijelo preda obitelji. 

Nije poznato kad će biti pokop tijela.
 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • MaxMatrix 24.02.2024.

    Kao i kod svakog djela prvo se treba zapitati tko ima najviše koristi od toga? Sa malo zdravog razuma ...vrlo vrlo teško da je Putin naredio/dozvolio ubojstvo Navaljnog. Navaljni je bio u zatvoru, siguran i bezopasan kao politički protivnik i nikakva briga Putinu, sa druge strane ako strada onda imamo ovo...prosvjedi diljem svjeta, novi bjes na rusiju i veliki naslovi(bez ikakvog dokaza) u svim svjetskim medijima "Putin ubioNavaljnog", kao da je Putin glup ne zna što slijedi ako ovaj zgine. Tako da ovo puno više miriše na Cia-black op likvidaciju.. ali to nećemo nikad saznati jer "istina je već ukorjenjena"..Putin se rješio Navaljnog.

  • redalert270381 24.02.2024.

    Rus pa neonazi. Ajoj..

  • crozilla 24.02.2024.

    a supruga ošla priko bare kod Bidena,boli nju uvo za pokojnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare