To je to što me zanima!

Ruski analitičar: SAD do proljeća prestaje postojati

Vanjski dug SAD-a raste poput lavine, kaže Igor Panarin, a trenutačno iznosi 11 bilijuna dolara. Neće ih spasiti ni novi predsjednik Obama
Vidi originalni članak

Vodeći ruski politički analitičar Igor Panarin kazao je ugledni ruski list 'Izvestia' da se ostvaruje njegovo dugogodišnje predviđanje da SAD-u prijeti kolaps. Panarin također najavljuje da će se SAD raspasti na nekoliko dijelova. Dodao je i kako vanjski dug Amerike raste poput lavine, trenutno iznosi 11.000.000.000.000 (11 bilijuna) američkih dolara.
- To je piramida koja može jedino propasti. Tri od pet najstarijih banaka u SAD-u su prestale postojati, a ostale dvije jedva preživljavaju. Gubici su veći nego ikad i Amerika nije više vodeći finacijski regulator - zaključio je Panarin. Smatra da samo dvije zemlje mogu preuzeti tu ulogu, a to je ili Kina ili Rusija. Ameriku na životu trenutno drži nada da će ih Obama spasiti, smatra Panarin, no u proljeće kada shvate da čuda ne postoje, SAD će se raspasti.
- Sjedinjene države odvojit će se na šest dijelova; Pacifik, gdje su većina populacije Kinezi, zatim na jug gdje žive Španjolci, Teksas, ionako već pokazuje znakove nezavisnosti, a obala Atlantika je svijet za sebe. Ostaje sjever SAD-a koji je pod utjecajem Kanade - predviđa Panarin.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Svetac_1 25.11.2008.

    Rus ajde u mp3, na koljenima će biti Rusija i Kina.

  • JAX 25.11.2008.

    hahahaha

  • 25sat 25.11.2008.

    možemo se tome samo nadat, dragi tovarišć, nije to SSSR, da puca nakon stoljeća staljinizma

Komentiraj...
Vidi sve komentare