To je to što me zanima!

'Ruski avion možda je srušila bomba, mi smo otkazali letove'

Iz Downing Streeta su pojasnili da su zrakoplovi iz Velike Britanije za Šarm al-Šeik otkazani kao mjera predostrožnosti jer okolnosti nesreće još nisu razjašnjene
Vidi originalni članak

Ruski zrakoplov koji je srušio na Sinaju možda je srušen eksplozivnom napravom, objavili su iz ureda britanskog premijera. Svi letovi iz Velike Britanije prema popularnom ljetovalištu Sharm el-Sheikhu stoga su otkazani zbog sigurnosti. 

Pojašnjeno je da su zrakoplovi otkazani kao mjera predostrožnosti jer okolnosti nesreće još nisu razjašnjene. 

- Još ne možemo kategorički reći zbog kojih je razloga ruski zrakoplov pao. No imamo neke nove informacije koje upućuju na to da je možda srušen pomoću eksplozivne naprave - kazao je glasnogovornik Downing Streeta. 

U zračnu luku u Sharm el-Sheikhu poslani su stručnjaci za zrakoplovne nesreće, a sve britanske turiste koji se tamo trenutačno nalaze vlada je pozvala da kontaktiraju svoje zrakoplovne kompanije zbog dodatnih informacija, javlja BBC. 

Podsjetimo, u padu ruskog Airbusa 321 u subotu poginulo je svih 224 putnika i članova posade. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Medeni_Medo 04.11.2015.

    A jbga, sve je moguće. Ili je bomba bila u avionu ili je moguće da je u njemu bio odašiljač koji je navodio kakav projektil. Danas je moguće svašta konstriurati i u kućnoj radinosti i iskoristiti npr. mobitel kao odašiljač za navođenje.

  • suza13 04.11.2015.

    hahaaa jeste vidili koliko je ljudi bilo na trgu,potop drugovi vase ankete su smijesne

  • alegreto 04.11.2015.

    Ovaj kao ne zna tko je srušio avion

Komentiraj...
Vidi sve komentare