To je to što me zanima!

Ruski predsjednik nominiran je za Nobelovu nagradu za mir

Udruga koja je Vladimira Putina nominirala za nagradu istaknula je kako Putin aktivno promiče rješavanje svih sukoba na Zemlji, uključujući i krizu u Siriji
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin nominiran je i službeno za Nobelovu nagradu za mir. The Independent javlja kako je Putin nominiran zbog svojih zasluga za rješavanje krize u Siriji. Prijedlog za nominaciju je poslala aktivistička skupina Međunarodna akademija za duhovno jedinstvo i suradnju među ljudima svijeta.

Udruga ističe kako Putin aktivno promiče rješavanje svih sukoba na Zemlji. Spomenuta udruga ima pravo slati prijedloge Odboru za Nobelove nagrade, a prijedlog je već u utorak poslan u Norvešku. 

Odluku udruge je podržao ruski glazbenik i političar Iosif Kobzon, koji je istaknuo kako je "njihov predsjednik svakako dostojniji nagrade za mir od američkog predsjednika Obame, koji je odobrio napade u posljednjih nekoliko godina".

Rok za predaju nominacija za Nobelovu nagradu je u veljači sljedeće godine, a dobitnik ovogodišnje nagrade za mir bit će objavljen 11. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • mmzg 03.10.2013.

    Ahhaaa Haaaahaaaaaahaaaa Haaaahaaaaa

  • rosa110 03.10.2013.

    Čudim se da još nitko nije za Nobelovu nagradu kandidirao i Hitlera sa obrazloženjem da je mogao i puno veće zlo nanijeti čovječanstvu.

  • Mura_1Horvat 03.10.2013.

    Reševanje sukoba u Čečeniji? Ako ti pregaziš zemlju sprečiš i sukobe....dobra taktika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare