To je to što me zanima!

Ruski razarač zapucao da se turski brod ne bi zabio u njih

Turski ribarski brod opasno se približavao ruskom razaraču u nedjelju, ali nisu se javljali na radio ili reagirali na signalne baklje. Rusi su ispalili hitac prema brodu
Vidi originalni članak

Odnosi između Turske i Rusije napeti su još od rušenja ruskog vojnog aviona u studenom, a u nedjelju je posada ruskog razarača Smetlivy morala zapucati kako bi spriječili sudar s turskim ribarskim brodom u Egejskom moru, objavili su iz ruskog ministarstva obrane.

Iz ministarstva navode da je posada patrolnog broda spriječila sudar 22 kilometra od grčkog otoka Lemnosa. Posada je primijetila brod kako im se približava na udaljenosti od 1 kilometar, ali nisu se javljali na radio ili reagirali na signalna svjetla i baklje. Kako im se brod nastavio približavati, na udaljenosti od 600 metara ispalili su hitac upozorenja kako bi spriječili sudar. 

To je bilo dovoljno jasno upozorenje za turski brod koji je odmah promijenio smjer i nastavio ploviti dalje od ruskog broda, prenosi SputnikNews.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • kasiopea 14.12.2015.

    Da nismo slusali srpsku propagandu u domovinskom ratu povjerovali bi i u ovu rusku propagandu.

  • rijeka36 14.12.2015.

    Ima Turaka tkoji kazu kako ce Turska Osvojit Europu ! ! ! A ovaj Ruski brod je za njih samo sitnica "maciji kasalj" jer Turska sebe smatra Regionalnom Silom i Tko ima posla s Turskom mora racunat da ce bit Porazen ! ! ! I nije se igrat s Turskom, tako mnogi Turci i misle i kazu ! ! ! Sto znaci Achtung, Pozor ! ! !

  • 33beg33 13.12.2015.

    ljudi prevozili teroriste u evropu

Komentiraj...
Vidi sve komentare