To je to što me zanima!

Ruski vojnik pregazio tenkom zapovjednika: 'Krivio ga je za smrti svojih prijatelja u ratu'

Čekao je pravi trenutak, tijekom borbe, kako bi pregazio zapovjednika koji je stajao pored i ozlijedio mu obje noge, napisao je ukrajinski novinar Roman Tsimbalyu
Vidi originalni članak

Dok rat u Ukrajini bijesni, ruski vojnici sve više gube moral. Dvojica su okrivila Putinovu invaziju za brojne smrti svojih sugrađana, dok je treći tenkom pregazio svog zapovjednika Yuryja Medvedeva u Donbasu, piše New York Post.

- Čekao je pravi trenutak, tijekom borbe, kako bi pregazio zapovjednika koji je stajao pored i ozlijedio mu obje noge. On ga je krivio za smrti svojih prijatelja, napisao je ukrajinski novinar Roman Tsimbalyuk na Facebooku.

ANDRIJ JARMOLENKO 'Dan prije ruske invazije poslao sam ženu i djecu u Kijev...'

- On je sada u bolnici u Bjelorusiji, tretiraju mu se rane koje je zadobio u 'posebnoj vojnoj akciji obrane Donbasa'. Medvedev je dobio medalju hrabrosti - dodao je.

Snimku transporta Medvedeva u bolnicu objavio je čečenski vođa blizak Putinu.

Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što su ruske trupe izgubile polovicu vojnika kod Kijeva. Novinar je naveo kako su ruski vojnici dobili informacije kako će rat trajati svega nekoliko dana, što se pokazalo neistinitim.

>>Događanja iz Ukrajine možete pratiti ovdje

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 26

  • čimbenik 25.03.2022.

    Sigurno je svjedok prijatelj Ivana Štengla koji mu je to u realnom vremenu dojavio sa fotografijama i relevantnim činjenicama i svjedocima! Koje su ovo gluposti i propagande.

  • Mareke 25.03.2022.

    Lazu..ako je mapravio to..vec je dobio metak u celo

  • b.b. 25.03.2022.

    A di je čak i noris u ovoj priči??

Komentiraj...
Vidi sve komentare