Obavijesti

News

Komentari 289

Lukašenko tvrdi da NATO izaziva početak 3. svjetskog rata, Rusi pucali po vlaku s izbjeglicama...

Lukašenko  tvrdi da NATO izaziva početak 3. svjetskog rata, Rusi pucali po vlaku s izbjeglicama...
16

Ruska invazija na Ukrajinu ušla je u 29. dan. Američki predsjednik Joe Biden stigao je u srijedu navečer u Bruxelles gdje se sljedeća dva dana održavaju samiti NATO-a, G7 i Europske unije o krizi u Ukrajini

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
23:45

DJEČJA PJESMA

Ministarstvo vanjskih poslova Ukrajine objavilo je na svojem službenom Twitter profilu snimku iz metroa u Harkivu u kojem na tisuće ljudi traži spas od smrti. Na snimci se vidi grupa dječaka, djevojčica i mladih kako pjevaju himnu svoje domovine...

23:40

NE POLJSKOM PRIJEDLOGU!

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko upozorava da bi poljski prijedlog za raspoređivanjem zapadnih mirovnih snaga u Ukrajini mogao izazvati treći svjetski rat, objavilo je više svjetskih medija.

Lukašenko, čija se zemlja otvoreno stavila na rusku stranu od početka rata, te koji je agresoru na Ukrajinu dopustio da Bjelorusiju koristi kao bazu za slanje trupa u Ukrajinu, istaknuo je da je trenutna situacija vrlo ozbiljna i napeta. (hina)

23:26

PROBLEMI ZA RUSE

Po najnovijem izvještaju britanskog ministarstva obrane, kojeg potpisuje vojni ataše Mick Smeath, ruske snage iz dana u dan nailaze na nove probleme, javlja Guardian.

- Ukrajinci su uspjeli pogoditi nekoliko strateški važnih ciljeva na području pod ruskom okupacijom. Uništeno je skladište s naoružanjem, kao i zrakoplovna pista koju su koristili kod Berdjanska. Zbog toga su ograničene ruske mogućnosti za daljnje napredovanje. Morat će prebaciti dodatne snage za očuvanje njima važnih lokacija - stoji u dopisu.

23:11

SVINJSKA GLAVA ZA 'IZDAJICU'

Aleksej Venediktov, urednik moskovskog radija "Ekho Moskvy", ispred vrata svojeg stana pronašao je svinjsku glavu. Uz to, nepoznati počinitelji su mu na vrata stana stavila naljepnicu "Židovska svinja", objavio je urednik ruskog Financial Timesa, Max Seddon na svojem Twitter profilu... Očito je Aleksej u studiju rekao nešto što se nije svidjelo Putinovim pristašama...

22.57

Trump tuži Hillary Clinton zbog navoda o njegovoj suradnji s Rusijom

Donald Trump u četvrtak je tužio Hillary Clinton i nekoliko drugih demokrata jer smatra da su pokušali namjestiti predsjedničke izbore u SAD-u 2016. povezujući njegovu kampanju s Rusijom.

“Zajedničkim su se djelovanjem optuženici zlonamjerno urotili u stvaranju lažne priče o tome da je njihov republikanski protivnik, Donald J. Trump, surađivao s inozemnim neprijateljskim stranama”, naveo je bivši američki predsjednik u tužbi podnesenoj na saveznom sudu na Floridi.

Komentari 289