To je to što me zanima!

Ruskinja (20) izumila vlastitu dijetu, teži jedva 20 kilograma

Njezina opsjednutost mršavošću ubrzo je rezultirala teškom anoreksijom te Ksenija više uopće ne može kontrolirati svoju težinu. Posebnu dijetu nazvala je 'Victory'
Vidi originalni članak

Ruskinja Ksenija Bubenko (20) visoka je 1.58 m i teži manje od 20 kilograma, piše Zing

Prije nekoliko godina pokušala je oboriti ruski rekord te je proglašena za jednu od najljepših mršavih djevojaka. Također je, kako bi što više smršavila, izmislila nekoliko vrsta hrane od koje se gubi težina. 

Njezina opsjednutost mršavošću ubrzo je rezultirala teškom anoreksijom te Ksenija više uopće ne može kontrolirati svoju težinu. Svoju posebnu dijetu nazvala je 'Victory', ali ne želi otkriti njenu 'formulu' . 

Neki pišu i kako se za nju zanima nekoliko modnih agencija. 

Idi na 24sata

Komentari 316

  • Klukas 02.07.2013.

    Stomak me zabolio i nesvjestica me hvata od ovih slika.Pozovite doktore, roditelje i psihologe i spasite djevojku od sigurne smrti. Novinari, provjerite da li ova djevojka sada egzistira ili vegetira.

  • vrabac-1 18.03.2012.

    znam da nije za sprdad se tome ali sama si je kriva za to, a nedaj bože srest je negdje u mraku. Dobra je jedino za horor filmove.

  • MarioPalčić 15.03.2012.

    Sok te neće ona balerina i mladenka su pre mršave za moj ukus ali ovaj komad mi se sviđa. Onaj kip kraj kojeg se slikala je deblji od male lijepotice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare