To je to što me zanima!

Ruža Tomašić: Neki turisti su prvi put vidjeli požar i kanader

Svi su cijelu noć pomagali, ali su za obranu mjesta najzaslužniji vatrogasci, poručila je europarlamentarka predsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić
Vidi originalni članak

Europarlamentarka Ruža Tomašić, mještanka Brne na Korčuli, u srijedu ujutro za HRT ispričala je kako je protekla noć na srijedu tijekom koje su se vatrogasci, vojska i mještani borili s vatrenom stihijom. 

- Cijelu noć smo strepili, bojali smo se da vjetar ne okrene. Svi su pomagali, ali su za obranu mjesta najzaslužniji vatrogasci - rekla je Tomašić. 

Kazala je kako su turisti koji su se uplašili vatre već otišli s otoka. 

- Ima onih koji prvi put u životu vide požar i kanader. Kažem im da gledaju nas domaće, kad mi počnemo paničariti, onda je vrijeme za paniku. Hrvat Hrvatu pomaže kada je najteže - rekla je Ruža Tomašić. 

Idi na 24sata

Komentari 196

  • vinja 23.07.2015.

    Ruža se valjda sjetila Nerona koji je zapalio Rim radi inspiracije pa misli da bi takav prizor trebalo priuštiti i turistima kao jedinstvenu hrvatsku atrakciju.

  • StjepanValjak 23.07.2015.

    Eto Ružo mogli bi svake sezone tradicionalno potpaliti Korčulu da se turisti vesele i dođu nam opet.Gdje ju je samo Tuđman pronašao.

  • gabriella_1 23.07.2015.

    A joooj! Kaj da čovjek kaže za tu ženu?! Bože dragi A možda sve izađe na dobro pa požari postanu turistička atrakcija! Mala zemlja za velike požare! Kanaderi u akciji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare